Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands werkplek

Filters
Open Filters ShowHide Filters
Pagina

Tweedehands werkplekken

Richt uw kantoor voordelig én duurzaam in met een tweedehands werkplek. In ons aanbod tweedehands kantoormeubilair vindt u diverse soorten bureaus, vergadertafels, kantinetafels, zit/sta bureaus, duo werkplekken, bijzettafels en hoekbureaus. Gebruikte producten kopen bij Goedkope Kantoorinrichting betekent dat je niet alleen voor een zeer scherpe prijs een nieuwe kantoorinrichting koopt, maar ook zeer duurzaam en circulair bezig bent. Het aanschaffen van een tweedehands werkplek is zeer goed voor het milieu. Verduurzaam daarom je kantoor met onze gebruikte werkplekken.

Een tweedehands werkplek is duurzaam en goedkoop

Hergebruikt kantoor meubilair werd vroeger misschien gezien als oud, maar dat is niet meer van deze tijd. Tweedehands is namelijk een serieuze optie ten koste van nieuw. Grote organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen investeren periodiek in hoogwaardig kantoormeubilair. Door de snelle wisseling van kantoormeubilair komen er regelmatig tweedehands werkplekken vrij. Wij kopen het gebruikte kantoormeubilair op en geven het meubilair als werkplek een tweede leven. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie. De werkplekken in ons aanbod zijn nog steeds zo goed als nieuw nadat ze een behandeling hebben ondergaan. Een hoogwaardige werkplek zonder grote investeringen.

✔ Draagt bij aan een beter milieu
✔ A-merken voor een scherpe prijs
✔ Direct uit voorraad leverbaar
✔ Hoge kwaliteit
✔ 1 jaar garantie

Een prettige werkplek ingericht met tweedehands meubilair 

Een goed ingerichte werkplek draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Ook zorgt een mooie en nette inrichting voor een goede uitstraling van uw werkplek.

Bij ons vind je een groot aanbod tweedehands werkplekken in verschillende kleuren, maten en materialen. Kies uit onder onze balies, bureaus, vergadertafels, kantinetafels, duo-werkplekken en bijzettafels. De gebruikte kantoor meubelen die wij inkopen zijn van een echte A-merken zoals Ahrend, Assenburg, Gispen en Voortman. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een zeer ruime keuze.

Kies voor Goedkope Kantoorinrichting

Draag met het kopen van tweedehands kantoormeubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft de werkplek een tweede leven. Bij Goedkope Kantoorinrichting doen wij ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de tweedehands werkplekken namelijk nog in zeer goede staat. Is de werkplek toch versleten? Dan proberen wij het meubilair te re-conditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Advies nodig over tweedehands werkplekken?

Wilt u graag een tweedehands werkplek volledig op maat? Onze deskundige medewerkers zijn in staat een volledig kantoor of complete ruimte in te laten richten. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!

Bekijk ook:  
Bijzettafels Stoelen
Vergadertafels Kasten
Kantinetafels Design meubels
Zit/sta bureaus Thuiswerkplek
Duo werkplek Tuinkantoor
Hoekbureaus Uitverkoop