Werkplek

Richt uw kantoor voordelig én duurzaam in met een tweedehands werkplek. In ons grote aanbod tweedehands werkplekken vindt u diverse soorten bureau’s en tafels van bekende merken als Ahrend, Assenburg, Gispen en Voortman. Met een tweedehands werkplek koopt u een hoogwaardige werkplek zonder grote investeringen.

Een tweedehands werkplek is duurzaam en goedkoop

Grote organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen investeren periodiek in hoogwaardig kantoormeubilair. Door de snelle wisseling van kantoormeubilair komen er regelmatig tweedehands werkplekken vrij. Wij kopen deze gebruikte werkplekken op en geven de werkplekken een tweede leven. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de cirulaire economie.

Tweedehands werkplekken gaan nog jaren mee

Onze tweedehands werkplekken zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte bureau’s en tafels zetten wij opnieuw in de markt. Als de werkplekken zijn beschadigd worden deze eerst door ons opgeknapt of worden de beschadigde onderdelen vervangen. Profiteer van topmeubilair tegen lage kosten en koop uw tweedehands werkplek eenvoudig online in onze webshop.

Artikelen 1 tot 10 van 263 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 263 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5