Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Assenburg kantoormeubelen

Bent u geïnteresseerd in kantoormeubilair van Assenburg? Op Goedkopekantoorinrichting.nl bieden wij een wisselend assortiment van Assenburg meubels. Assenburg is een paar jaar geleden failliet gegaan en gestopt met het produceren en leveren van meubels. Gelukkig is bij ons in de webshop nog een mooie selectie van dit merk te vinden. Mocht u dus nog op zoek zijn naar meubelen van Assenburg om uw kantoor mee aan te vullen, bieden wij die kans. Zo hoeft u niet over te schakelen op een ander merk.

Tweedehands kantoormeubilair van Assenburg op Goedkopekantoorinrichting.nl

U kunt bij ons gemakkelijk uw Assenburg meubilair online shoppen, maar u kunt zeker ook even rondkijken in onze showroom in Joure! Ons aanbod verandert continu, omdat wij alleen maar tweedehands producten leveren, dus als u naar iets op zoek bent en we blijken het niet te hebben, kan het altijd zijn dat dit later nog verkrijgbaar is!

Welke Assenburg meubels bieden wij aan?

Alternatieven voor Assenburg

Als u net niet kunt vinden wat u wil bij Assenburg, of u simpelweg even verder wil kijken, bieden wij ook nog genoeg andere topmerken aan, waaronder:

Specifieke vragen?

Heeft u nog vragen over bepaalde meubels of over voorraden van bepaald Assenburg meubilair? Neem dan gerust contact met ons op! Wij doen ons best om de voorraden altijd up-to-date te houden, maar het is soms mogelijk dat we meer voorraad hebben van een meubel, of merk, dan op de site staat.

U kunt contact opnemen via telefoonnummer 088 - 229 20 20. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@goedkopekantoorinrichting.nl.