Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Wilkhahn

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Tweedehands Wilkhahn kantoormeubelen

Op zoek naar kantoormeubelen van hoge kwaliteit? Dan zijn de kantoormeubelen precies wat u zoekt. Het Duitse merk Wilkhahn staat bekend om hun moderne designs en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.  Bij Goedkopenkantoorinrichting verkopen wij graag Wilkhahn kantoormeubelen, omdat wij via dit merk kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Geïnteresseerd in het merk Wilkhan? Vanaf 60,00 Excl. BTW heeft u al een Wilkhahn vergaderstoel in topconditie. Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verassen.

Het merk Wilkkhahn

Wilkhahn is een erg bekend en populair merk voor kantoormeubelen dat is opgericht in 1907 door Friedrich Hahne en Crhistan Wilkening. Duurzaam ontwerp en duurzaamheid staan bij Wilkhahn al meer dan 100 jaar hoog in het vaandel. Met een kantoormeubel van Wilkhahn haalt u dan ook een tijdloos kantoor meubel in huis. Het merk staat bekend om zijn échte Duitse designs, hoge kwaliteit en de lange levensduur. Zoekt u dus een kantoormeubel voor de lange termijn? Dan raden wij zeker Wilkhan aan.

Kantoormeubelen van hoge kwaliteit

Alle kantoormeubelen van Wilkhahn voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die Wilkhahn voert. Met Wilkhahn haalt u dus kwaliteit in huis en dat voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Met een kantoormeubel van Wilkhahn kunt u jaren mee door. Het is dan ook niet voor niets dat de tweedehands handel van Wilkhahn meubelen nog altijd big business is. Duurzaamheid is een belangrijk aspect binnen het bedrijf. Met de prijs van Winnaar van de Duitse Milieuprijs werken ze samen met enkel en alleen de beste architecten om zo te komen tot de mooiste en duurzaamste kantoormeubelen.

Wilkhahn vergaderstoelen

Bij Goedkopekantoorinrichting.nl vindt u een ruim assortiment aan tweedehands Wilkhahn vergaderstoelen tegen de scherpste prijzen. Zo vindt u al een échte Wilkhahn vergaderstoel vanaf 60,00 Excl. BTW. Bent u dus op zoek naar een goedkope vergaderstoel, maar wilt u wel kwaliteit in huis halen? De vergaderstoelen van Wilkhahn zijn precies wat u zoekt. Neem een kijkje in ons assortiment en kies uit verschillende soorten Wilkhahn vergaderstoelen in meerdere kleuren.

Wilkhahn kantoormeubelen kopen bij Goedkopekantoorinrichting.nl

Een wilkhahn kantoormeubel kopen? Bij goedkopekantoorinrichting bent u aan het juiste adres. Wij leveren onze tweedehandse kantoormeubelen vaak al binnen een week. Daarbij verkopen wij alleen kantoormeubelen die nog in topconditie zijn en geschikt zijn voor een nieuw leven. Onze tweedehands producten worden bij aankomst grondig gereinigd en gecontroleerd, zo garanderen we kwalitatief meubilair voor een lage prijs.