Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Een mooi, vrijstaand tuinkantoor

Thuiswerken maar dan anders….

Door Covid-19 werd in 2020 een nieuw tijdperk ingeluid. Een tijdperk van het thuiswerken. De afgelopen maanden hebben wij bij tal van onze klanten een thuiswerkplek afgeleverd en zien daarbij regelmatig dat de gekozen plaats waar gewerkt moet worden vaak VERRE VAN IDEAAL is. Bewoners van een woning met een tuin hebben hun huis afgestemd op de actuele gezinssamenstelling, waarbij een thuiswerkplek niet is ingeruimd. Werkzaamheden met een vertrouwelijk karakter krijgen door hun inhoud, verricht in bijvoorbeeld de woonkamer of keuken, niet de juiste waarde. Nog afgezien van de dagelijkse geluiden in die ruimten die een storend karakter kunnen geven. Wij hebben daar als Goedkopekantoorinrichting.nl over nagedacht en denken een voor u passende oplossing te hebben gevonden: het tuinkantoor.

Waarom zoeken naar een oplossing?

Goedkopekantoorinrichting.nl heeft naast het inrichten van werkplekken in de breedste zin van het woord tevens een jarenlange expertise in bouwkundige oplossingen. Met die expertise, nu geënt op een werkplek in de huidige huiselijke sfeer, zullen aanpassingen in de bestaande woning –naast een investering van al snel meer dan 10.000,00 euro - veel en soms langdurig ongerief veroorzaken (nog afgezien van een vaak niet beschikbare aannemer). Daarnaast blijft het de vraag of het deze investering waard was, wanneer er straks niet meer thuisgewerkt hoeft te worden. Kortom een stap die je niet zomaar neemt zonder zekerheid voor de nabije toekomst.

Wat zijn de kosten voor ons alternatief: het tuinkantoor?

Goedkopekantoorinrichting.nl denkt dan aan een andere, beter passende oplossing, geschikt voor elk type tuin. Een betaalbaar THUISKANTOOR, ofwel TUINKANTOOR (vergunningsvrij). We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat Goedkopekantoorinrichting.nl verstaat onder betaalbaar. Onderstaand vindt u een rekenvoorbeeld dat zeker aan uw specifieke wensen kan voldoen voor een tuinkantoor. Wij denken dan aan een tuinkantoor (afmeting 265 x 215 cm.), volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing, een tweetal openslaande tuindeuren en een vast venster inclusief een drietal aansluitpunten voor elektra. COMPLEET INGERICHT MET:

  • Zeer degelijk zit-sta bureau, voorzien van een tweetal Bosch® motoren met een werkblad in de afmeting van 180 x 80 cm. In hoogte te verstellen van 65 tot 130 cm. Frame- en bladkleur naar keuze. Bediening met geheugenfunctie en display en tevens USB-poort.
  • Voorzien van kabelmanagement (geen losse snoeren), bestaande uit kabelkorf, 2 stuks RVS doorvoer, 2 x stekkerblok aan onderzijde bureaublad.
  • Uitstekende en verstelbare ergonomische bureaustoel met schuifzitting en 3D armleggers, meshrug, hoofdsteun.
  • Kantoorplafond voorzien van een ledpaneel 120 x 30 cm. 40 Watt 4000K inclusief drivers. Heerlijk helder en energiezuinig licht voor een optimaal werkklimaat.
  • Elektrische convectorkachel met regelbare 3-standen thermostaat en een capaciteit voor 25 m2, die zorgt voor een doelgerichte, maar bovenal aangename werktemperatuur.

Bovenstaand door Goedkopekantoorinrichting.nl omschreven tuinkantoor kunnen wij u aanbieden, geheel compleet gemonteerd en afgeleverd op de door u nader omschreven locatie in Nederland, waarbij wij ervan uitgaan dat tot aan het tuinkantoor door u een elektrische aansluiting wordt verzorgd. Wij berekenen u voor dit Tuinkantoor een totaalprijs inclusief 21% BTW van €9.699,00= (€8.015,70 excl. BTW). Uiteraard is de inrichting (tegen meerprijs) aan te passen aan uw specifieke persoonlijke wensenpatroon. Bovenstaande prijsindicatie geeft u een beeld van prijs en inrichting van UW TOEKOMSTIGE TUINKANTOOR. Het enige wat u zelf zou kunnen doen, is de afwerking van muren, plafond en vloer, alsook eventuele wifi-aansluiting. Maar ook deze werkzaamheden kunnen wij –tegen meerprijs- uiteraard in overleg met u voor wat betreft kleur, vloer- en verdere afwerking graag verzorgen.

Conclusie over ons tuinkantoor.

Met het tuinkantoor van Goedkopekantoorinrichting.nl heeft u het voordeel van thuiswerken in een comfortabele kamer met goede akoestiek voor concentratie en rust, maar ook videobellen/vergaderen met collega’s en/of opdrachtgevers kan vanuit een professionele werkplek plaatsvinden. In het geval dat uw werksituatie in de toekomst gaat veranderen, bijvoorbeeld wanneer uw kantoorwerkplek weer in beeld komt, dan kan daarna het tuinkantoor een andere nader door u te bepalen functie vervullen als bijvoorbeeld hobbyruimte of atelier. Goedkopekantoorinrichting.nl wil graag uw partner zijn bij uw totaaloplossing voor thuiswerken.