Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

OPRUIMING

Welkom bij onze opruiming van Goedkopekantoorinrichting.nl. Hier staan de goederen die we letterlijk op willen ruimen en/of niet in ons assortiment passen. Het bijzondere hieraan is dat u – de klant – de waarde mag bepalen. U mag bepalen wat iets waard is, wij noemend dat Value 4 Value! U kunt een prijs hangen aan het artikel door een formulier in te vullen en wij zorgen voor een verdere afhandeling. Heeft u een bijzondere motivatie – bijvoorbeeld een goed doel - waardoor u het liefst de goederen gratis zou willen ontvangen, geef dit dan even aan op het formulier, we werken hier graag aan mee! Voor alle items in deze categorie geldt: uitgesloten van enige garantie en u koopt de items zoals ze zijn, we doen er verder niks aan. Onze voorkeur heeft afhalen maar bezorgen kan in overleg tegen een van te voren af te spreken vergoeding.
Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

In onze uitverkoop vindt u kantoormeubilair waarvan wij nog slechts één of een paar artikelen voorradig hebben. Wij maken in ons magazijn graag ruimte voor nieuw kantoormeubilair, daarom profiteert u in onze uitverkoop van extra scherpe prijzen. Bij ieder product staat de actuele voorraad vermeld. Heeft u meer van dezelfde producten nodig? Bekijk dan onze reguliere voorraad gebrukt kantoormeubilair.

 

Duurzaam tweedehands meubilair dat nog jaren mee gaat

Alleen de beste tweedehands producten worden door ons opnieuw verkocht. Wanneer het meubilair beschadigd is worden de beschadigde onderdelen vervangen en wordt deze door ons opgeknapt. Goedkopekantoorinrichting.nl haar gebruikte meubilair is altijd in topconditie. Profiteer van topmeubilair tegen een lage prijs en koop tweedehands meubilair eenvoudig online in onze webshop.