Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Stoelen reiningen

Reinigen van stoelen

Bij het kopen van een vergaderstoel, bureaustoel of kantinestoel gaat er natuurlijk voor dat deze stoelen nog even meegaan. Door ze door ons te laten reiningen zien ze er weer fris uit, ruiken weer fris en kunnen de stoelen nóg langer mee.

Mooie frisse stoelen

Bij goedkopekantoorinrichting.nl kunt u als optie bij de meeste stoelen ervoor kiezen om ze te laten reinigen. Op deze manier bent u er zeker van dat u mooie frisse en schone stoelen krijgt. Dit betekend natuurlijk niet dat als u deze optie niet kiest dat u dan vieze stoelen van ons ontvangt maar een klein vlekje is mogelijk, maar zoals meesten zien de meeste stoelen er gewoon netjes uit (de stoelen zoals op de foto van onze site, zijn ongereinigd en represenatief voor het product). De gereinigde stoelen, ze ruiken weer fris en alle stof en andere viezigheid is er uit. Kortom voor een kleine bijdrage heeft u weer frisse en schone stoelen die nog prima een tweede ronde in kunnen.

Hoe doen we het?

Voor het reinigen van vergaderstoelen, bureaustoelen en kantinestoelen maken we gebruik van een speciale sproei-extractie machine. Deze machine sproeit een krachtig reiningingsmiddel vermengd met water op de stof. Deze wordt vervolgens met een borstel diep in de vezels gewreven waardoor het vuil loslaat en het eenvoudig te verwijderen is. Na het inborstelen wordt er met de speciale zuigmond het vuil samen met het water uit de bekleding gezogen. Wat een prachtig en fris reslutaat achterlaat. Vervolgens moeten de stoelen nog even een dag goed drogen in een niet te vochtige omgeving. Waarna ze klaar zijn voor gebruik. Op deze manier kunnen 95% van alle vlekken ook eenvoudig weg krijgen bij eerste keer. Mocht er nog een vlekje in zitten dan zullen we proberen deze er met een tweede reiniging, met een iets sterkre geconentreerde oplossing, op te lossen waarbij 98% van alle stoelen weer schoon zijn. Het hele proces kunt u hiernaast op de foto's bekijken.

Hieronder het eindresultaat!