Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Op zoek naar een betaalbare inrichting van uw ketenpark? Wij zijn dé specialist op dit gebied!

We kregen steeds vaker de vraag om te kijken naar de inrichting van een bouwkeet tot soms complete ketenparken. Doordat één van de eigenaren 20 jaar ervaring heeft op de bouwplaats als leidinggevende weet hij als geen ander waar de behoefte ligt. Dus wilt u uw ketenpark betaalbaar én duurzam ingericht hebben? Neem dan contact op met Goedkopekantoorinrichting.nl uit Joure, dé specialist op het gebied gebruikte kantoormeubelen.

Welk tweedehands meubilair voor de inrichting van een bouwkeet?

Doordat in een bouwkeet en of ketenpark het een komen en gaan is van bouwvakers die op de bouwplaats werken is het een vereiste dat het meubilair eenvoudig schoon te maken is. Naast dat het makkelijk schoon te maken moet zijn wil je natuurlijk ook een fijne werkplek creeren voor de bouwplaats medewerkers. Zodat zij efficient hun werk kunnen doen. Ons gebruikte kantoormeubialir voldoet aan de ARBO eisen en waar je vaak ziet dat uitvoerders en projectleiders aan een kantinetafel zitten zorgen wij voor betaalbare gebruikte kantoormeubelen die wél in hoogte te verstellen zijn. Naast dat het goed instelbare kantoormeubelen zijn is de kwaliteit ook nog eens onverwoestbaar en dus erg duurzaam!

Ook voor de inrichting van de schaftkeet moet u bij ons zijn!

De mensen in de bouw en wegenbouw werken hard en hebben doorgaans zwaar werk. Daarom is het belangrijk om een goede ruimte in te richten waar de hardewerkers even op adem kunnen komen en rustig van hun koffie en/of boterham kunnen genieten. Voor de inrichting van de schaftkeet gebruikt Goedkopekantoorinrichting.nl uit Joure vaak ook gebrukte kantinestoelen. De kantinestoelen van goedkopekantoorinrichting zijn stapelbaar zodat ze, als het project voorbij is, niet teveel ruimte in nemen op de werkplaats of werf. Ons advies is dan ook om gebruikte kantoormeubelen te kopen van hoogwaardige kwaliteit die een aantal projecten meegaan en niet na één project afgeschreven zijn.. De slogan van goedkope kantoorinrichting uit Joure is niet voor niks: Duurzaam inrichten, een investering voor de toekomst!

Vrijblijvend en persoonlijk advies?

Neem dan even contact met ons op! Dit kan per telefoon 088-229 2020 of per mail. U geeft aan hoe groot de bouwkeet of de schaftkeet is en hoeveel mensen er komen te schaften of te werken en wij komen met een betaalbaar voorstel. Heeft u liever uw ketenpark met nieuwe meubelen ingericht dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

De beste service!

We kunnen natuurlijk gaan vertellen dat onze service geweldig is, maar dit kunt u zelf lezen op de site van Trusted Shops, hier hebben een deel van onze klanten hun bevindingen geplaatst. Wilt u ook eens de gewelidige service van Goedkopekantoorinrichting.nl uit Joure ervaren? Kom dan naar de tweedehands kantoormeubilair specialist uit Joure en ervaar het zelf.