Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

VEPA

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters

Ons aanbod VEPA kantoormeubilair

Al ruim 40 jaar is VEPA een van de meest veelzijdige kantoor- en meubelfabrikant van Nederland. Met VEPA kantoormeubilair realiseert u inspirerende werkruimten, vergaderruimten en ontmoetingsplaatsen. Hierbij speelt VEPA in op ontwikkelingen en trends, waarbij de wensen van de klant centraal staan. VEPA richt zich op een brede doelgroep: Zowel kleine als grote organisaties en dat in diverse sectoren. Kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer!

Bent u op zoek naar gebruikt VEPA kantoormeubilair? Wij bieden een compleet assortiment kantoormeubilair van VEPA. Ons kantoormeubilair is gebruikt, maar in zeer goede staat en kan daarom nog vele jaren mee. Echter profiteert u van hoge kortingen! 

VEPA kantoormeubelen

VEPA is een 100% Nederlands bedrijft, wat streeft naar een veelzijdige en duurzame productie van kantoormeubelen. Dit zijn zaken waar wij volledig achter staan. De duurzaamheid van meubilair is erg belangrijk, zo verkopen wij alleen tweedehands meubilair, om vroegtijdige lozing van producten tegen te gaan. Zo weten we zeker dat het maximale uit het meubel gehaald wordt. De meubelen worden zo ontworpen dat ze niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol én comfortabel zijn.

Tweedehands VEPA kantoormeubilair van Goedkopekantoorinrichting.nl

U kunt gemakkelijk met enkele klikken uw meubilair bestellen op Goedkopekantoorinrichting.nl, maar natuurlijk bent u ook altijd welkom om even een kijkje te nemen in onze webshop. Onze voorraden zullen wel altijd blijven veranderen, omdat wij handelen in tweedehands meubilair. 

Welke meubelen van VEPA kunt u vinden in onze webshop?

Vragen over specifieke meubelen of voorraad?

Heeft u vragen over ons VEPA kantoormeubilair? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 085 - 029 46 67. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@goedkopekantoorinrichting.nl.