Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Haworth kantoormeubilair

Zoekt u meubilair van het merk Haworth? In onze webshop kunt u altijd een mooi assortiment Haworth meubelen vinden. Haworth heeft een aantal zaken hoog aan de lijst van prioriteiten staan, zoals integriteit, de eisen van haar klanten, design, milieu en om nooit te stoppen met leren. Wij zijn het er dan ook mee eens dat deze factoren samen een perfecte formule zijn voor een goed functionerend bedrijf. Het is belangrijk om altijd open te zijn naar klanten, maar ook open te staan voor advies en benodigdheden van klanten. De producten moeten dus geproduceerd worden met hoge functionaliteit, maar hierbij is het design natuurlijk niet minder belangrijk. In het productieproces wordt er bij Haworth ook altijd gezorgd voor een duurzaam en eerlijk proces. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit, betekent dat de producten lekker lang mee gaan!

Tweedehands Haworth kantoormeubilair van Goedkopekantoorinrichting.nl

U kunt altijd gemakkelijk vanuit uw luie stoel uw tweedehands meubelen bestellen bij ons, maar u bent ook altijd welkom om even een kijkje te komen nemen bij ons bedrijf in Joure! Omdat ons volledige aanbod meubilair tweedehands is, kunnen onze aanbod en voorraden altijd weer anders zijn.

Welke Haworth meubelen kunt u in onze shop vinden?

De Alternatieven voor Haworth meubelen

Zoekt u een specifiek meubel van het merk Haworth, maar kunt u deze nou net niet vinden, of bent u simpelweg benieuwd naar andere opties die wij te bieden hebben? In onze webshop vindt u vele alternatieve merken, waaronder:

Vragen over specifieke meubelen of voorraad?

Zijn er nu nog vragen of onduidelijkheden over bepaald Haworth meubilair of de voorraad ervan? Schroom niet om eventjes contact met ons op te nemen! We doen altijd hard onze best om de voorraden actueel te houden. Echter, bestaat de kans altijd dat we net meer of minder voorraad van een product hebben dan wat er op de site vermeld staat.

U kunt contact opnemen via telefoonnummer 088 - 229 20 20. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@goedkopekantoorinrichting.nl.