Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Mibra kantoormeubelen

Bent u op zoek naar kantoormeubelen van het merk Mibra? In onze webshop hebben wij een mooi assortiment tweedehands Mibra meubilair voor u! Mibra is al 50 jaar succesvol met het ontwikkelen van meubilair, met extra oog voor de kwaliteit en duurzaamheid. Wat wij uiteraard ook twee extreem belangrijke factoren vinden en ons volledig bij aansluiten, zo verkopen wij enkel tweedehands meubelen, zodat deze een langere gebruiksduur hebben en niet vroegtijdig worden weggegooid. Mibra zet ook de klant centraal, het is het belangrijkst dat medewerkers zich thuisvoelen en elkaar continu blijven inspireren.

Tweedehands Mibra kantoormeubilair op Goedkopekantoorinrichting.nl

U kunt met gemak uit uw luie stoel thuis uw meubelen bestellen in onze webshop, maar natuurlijk is het ook mogelijk om even langs te komen in onze showroom in Joure. Omdat wij alle meubels tweedehands verkopen, zal het aanbod wel altijd anders zijn.

Welke Mibra meubelen bieden wij dan aan in onze shop?

Alternatieven voor Mibra meubilair

Bent u op zoek naar iets van Mibra, maar zit het er net niet tussen? Of wil u graag andere opties bekijken? Wij bieden nog vele alternatieve merken aan, waaronder:

 

Vragen over specifieke meubelen of voorraad?

Zijn er bij u nog vragen of onduidelijkheden overgebleven over bepaalde (Mibra) meubelen of voorraden? Aarzel niet om deze aan te kaarten! We doen ten alle tijden ons best om de voorraden bij te houden. Echter, bestaat er altijd een kans dat we meer of minder voorraad hebben van een product, terwijl dit (nog) niet op de site staat.

 

U kunt contact opnemen via telefoonnummer 088 - 229 20 20. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@goedkopekantoorinrichting.nl.