Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Goedkope prullenbakken

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Groot aanbod tweedehands goedkope prullenbakken

Een goedkope prullenbak of afvalcontainer houdt uw kantoor netjes en zorgt voor een opgeruimd geheel. Goedkope Kantoorinrichting biedt een ruim aanbod aan tweedehands prullenbakken en afvalemmers. Dit aanbod bestaat uit diverse soorten, maten en kleuren. U vindt hier een goedkope prullenbakken en afvalemmers met en zonder deksel. Bestel eenvoudig een van onze prullenbakken mee met onze overige kantoorinrichting.

Uw afval prettig kwijt kunnen 

Waarop gelet kan worden bij het kopen van uw goedkope prullenbak is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt en wat u nodig heeft. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Functie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s/medewerkers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een goedkope prullenbak kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en het aantal medewerkers.

Duurzaamheid: Onze tweedehands prullenbakken zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte goedkope prullenbak zetten wij opnieuw in de markt. Onze prullenbakken zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een fijne en nette prullenbak is een toevoeging aan uw werkomgeving met goede uitstraling. Het is dan ook belangrijk dat uw afvalemmer de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Tweedehands afvalemmer kopen 

Koopt u een goedkope prullenbak bij Goedkope Kantoorinrichting dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van de goedkope prullenbak bij aan een duurzamere economie. U geeft de prullenbak namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoorartikelen ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de afvalemmers namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de prullenbak toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Vragen over onze tweedehands kantoorinrichting?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!