Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands whiteboards

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Goedkope whiteboards

Een whiteboard is veelzijdig in gebruik en bruikbaar in ieder kantoor. Een tweedehands whiteboard is een magnetisch prikbord dat beschrijfbaar is met speciale whiteboard stiften. Hang een whiteboard op in de werkruimte voor het doen van een mededeling of het uitwerken van creatieve ideeën. Bekijk ons onderstaande assortiment en profiteer van het voordeel van een tweedehands whiteboard. Ook verkopen we flipovers. Zo kunt u de aantekeningen op papier bewaren en deze eventueel vaker gebruiken. Heeft u vragen over onze tweedehands whiteboards of flipovers of wilt u eens langskomen? U bent uiteraard van harte welkom!

Tweedehands whiteboards en flipovers opnieuw in de markt

Bij het aanschaffen van een tweedehands whiteboard bij Goedkope Kantoorinrichting profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met uw aankoop bij aan een duurzamere economie. U geeft een whiteboard of flipover namelijk een tweede leven. Alleen de beste tweedehands producten zetten wij opnieuw in de markt. Als de producten beschadigd zijn dan worden deze eerst door ons opgeknapt. Mogelijk beschadigde onderdelen van de whiteboards worden vervangen. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de meubelen namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het product toch versleten? Dan zullen wij proberen het product te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het weg te gooien. Al onze tweedehands producten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop.

Heeft u vragen over onze tweedehands whiteboards?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!