Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands banken

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters

Diverse tweedehands banken

Creëer een comfortabele ruimte voor uw wachtende gasten door uw wachtruimte in te richten met een mooi bankstel. Bij Goedkope Kantoorinrichting vindt u een ruim assortiment tweedehands banken, met of zonder bijzettafel, met allerlei verschillende eigenschappen. Op deze manier is er altijd een geschikt tweedehands bank voor u beschikbaar. Onze tweedehands banken worden bij aankomst uitgebreid gecontroleerd en gereinigd. Kies een bank die aansluit op uw wensen en bespaar tot zo'n 70% op de aanschaf.

Maak een goede eerste indruk met tweedehands bank in uw wachtruimte

Een wachtruimte is voor bezoekers vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Een mooie wachtruimte zorgt voor de juiste uitstraling en geeft de mogelijkheid uw bezoekers op een professionele manier te ontvangen. Een eerste indruk is van groot belang en een goed verzorgde entree is daarom belangrijk. Een goed ingerichte wachtruimte met mooie tweedehands bankstellen geeft uw bezoekers direct het gevoel dat ze welkom zijnDit geheel is het visitekaartje van uw bedrijf.  

Waar kunt u op letten bij de aanschaf? 

Waarop gelet kan worden bij het kopen van een tweedehands bank is uiteraard per bedrijf anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst: 

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat uw bezoekers goedgebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een balie kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de (wacht)ruimte en de bezoeker(s).

Duurzaamheid: Het meubilair in de wachtruimte is vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze tweedehands banken zijn altijd in topconditie. Alleen de beste tweedehands banken zetten wij opnieuw in de markt. Onze tweedehands banken zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een wachtruimte geeft uw bezoekers hun eerste indruk van uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat uw wachtruimte de waarden van uw bedrijf uitstraalt. In ons assortiment vindt u tweedehands bankstellen die in zeer goede staat verkeren.

Waarom een tweedehands bank? 

Koopt u een tweedehands bank bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een bank namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de gebruikte banken namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de bank toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te herstellen, zodat het meubelstuk niet onnodig wordt weggegooid.  

Heeft u vragen over onze tweedehands kantoorinrichting? 

Heeft u een vraag over één van onze tweedehands banken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!