Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Gispen kantoormeubelen

Bent u geïnteresseerd in kantoormeubilair van Gispen? Wij bieden een ruim assortiment van Gispen aan in onze webshop. Bij Gispen staat duurzaamheid voorop. Wij sluiten ons hier volledig bij aan; we verkopen namelijk tweedehands meubilair, wat dus betekent dat we voorstanders zijn van meubilair zo lang mogelijk gebruiken. Op deze manier wordt meubilair nooit te vroeg weggegooid en wordt het maximale uit het product gehaald. Gispen ontwerpt zijn producten zo, dat ze extra duurzaam zijn en dat de vormgeving er niet minder aan toe doet. Goed voor de natuur en ook voor het oog!

Tweedehands Gispen kantoormeubilair van Goedkopekantoorinrichting.nl

U kunt natuurlijk gemakkelijk uw meubelen bestellen in onze webshop, maar u bent ook altijd welkom om even te kijken in onze showroom in Joure. Omdat ons gehele aanbod tweedehands is, zullen onze voorraad en aanbod blijven veranderen.

Welke Gispen meubelen zijn er te vinden in onze shop?

De Alternatieven voor Gispen meubilair

Zat net het perfecte meubel van Gispen waar u naar op zoek was er niet tussen, of bent u simpelweg nieuwschierig naar andere opties die wij aanbieden? Wij bieden nog veel alternatieve merken aan op onze site, waaronder:

Vragen over specifieke meubelen of voorraad?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden over bepaalde Gispen meubelen of over de voorraden ervan? Laat het ons vooral even weten! We zetten alles op alles om de voorraden altijd actueel te houden. Echter, bestaat er een kans dat we meer voorraad hebben van een product of merk, terwijl dit (nog) niet op de site staat.

U kunt contact opnemen via telefoonnummer 088 - 229 20 20. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@goedkopekantoorinrichting.nl.