Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Mayer meubilair

Bent u op zoek naar kantoormeubilair van het Duitse merk Mayer meubilair? Wij bieden een groot assortiment van Mayer meubilair aan in onze webshop. Mayer streeft al 125 jaar lang voor meubilair met zoveel mogelijk comfort en een gezonde zithouding. Wij staan hier 100% achter. Naast dat het meubilair er goed uit moet zien, moet het natuurlijk ook functioneel zijn. We zitten tegenwoordig lange dagen op kantoor en goed meubilair is erg belangrijk om een gezonde houding te behouden. Bovendien is het meubilair van Mayer ook erg duurzaam, wat wij ook belangrijk vinden. De meubelen kunnen lang mee en hoeven dus niet snel vervangen te worden. Dit is natuurlijk erg fijn, niet alleen voor uw portemonnee, maar ook nog eens voor de natuur!

Tweedehands Mayer kantoormeubilair van Goedkopekantoorinrichting.nl

Natuurlijk kunt u altijd gemakkelijk vanuit huis uw tweedehands meubelen bestellen, maar wij verwelkomen u ook altijd om even rond te neuzen in onze showroom te Joure. Omdat wij alleen tweedehands meubilair aanbieden, zullen de voorraden en ons aanbod altijd blijven veranderen.

Welke meubelen van Mayer meubilair zijn er te vinden in onze shop?

De Alternatieven voor Mayer meubilair

Bent u op zoek naar een specifiek meubel van Mayer meubilair en zit deze er net niet tussen, of bent u benieuwd naar de alternatieven die wij aanbieden? Wij bieden nog vele andere merken aan in onze shop, waaronder:

Vragen over specifieke meubelen of voorraad?

Heeft u nog verdere vragen of onduidelijkheden over bepaalde Mayer meubelen of de voorraden ervan? Laat het ons gerust weten! We doen altijd hard onze best om de voorraden actueel te houden. Echter, bestaat de kans altijd dat we net meer of minder voorraad van een product hebben dan wat er op de site vermeld staat.

U kunt contact opnemen via telefoonnummer 088 - 229 20 20. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@goedkopekantoorinrichting.nl.