Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Design meubels

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Groot aanbod tweedehands designmeubilair

Bent u op zoek naar een mooi tweedehands design meubel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze design meubel outlet staat vol met vintage stoelen en vintage bureau's tegen aantrekkelijke prijzen.

Ons gebruikt designmeubilair wordt bij aankomst eerst uitgebreid gecontroleerd en gereinigd. Op deze manier kunt u profiteren van lage prijzen, maar levert u niet in op kwaliteit. Wij bieden een breed assortiment tweedehands design meubelen en alleen van échte, originele merken. In deze categorie vindt u dus ook géén imitatie. Wij bieden verschillende merken aan, zoals Vitra, Kuch&Co, Gispen, Papatya, Renz, Rolf Benz, Kembo, Wilkhahn, HAG, Segis, Kartell, Bert Plantagie, Artifort, Varier Peel en nog vele andere vooraanstaande designmerken. In ons assortiment is er altijd wel een meubel te vinden dat aansluit bij uw wensen. 

Mooi designmeubilair koopt u veilig en vertrouwd bij Goedkope kantoorinrichting

Fraai designmeubilair is vaak tijdloos en voegt waarde toe aan uw kantoor. Wij zijn voorzien van een ruim aanbod designmeubelen in verschillende kleuren, maten en materialen. Of u nou op zoek bent naar vintage stoelen of een vintage bureau, in onze design meubel outlet is genoeg keuze.

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van uw zitmeubilair?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van zitmeubilair is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Wij van Goedkopekantoorinrichting.nl vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Alleen echte, originele merken: Wij vinden het enorm belangrijk dat u bij ons de keuze heeft uit alleen maar echte merken zoals Gispen, Kartell, Patapya, Moooi, Vitra ,Rolf Benz, Renz en nog vele andere. Geen imitatie meubels in deze categorie.

Duurzaamheid: Designmeubilair is tijdloos en ook vaak van uitstekende kwaliteit. In de praktijk kan het ook vaak wel tegen een tegen een stootje. Ons tweedehands designmeubilair is altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte designmeubelen zetten wij opnieuw in de markt. Ons designmeubilair is eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een fijne en nette werkplek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw designmeubelen de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting?

Koopt u designmeubilair bij Goedkope Kantoorinrichting dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft het designmeubilair namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de designmeubels namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het zitmeubilair toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over ons tweedehands designmeubilair?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 085 - 029 46 62. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u bij ons bedrijf in Joure!