Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Garantie

Controle

Bij binnenkomst van het meubilair wordt het gebruikte meubilair gecontroleerd op goed werkende mechanieken en bewegende delen. Bij het zitmeubilair wordt tevens specifiek aandacht besteed aan de bekleding, schuim in zit- en rug kussens, goed rollende wielen, de gasveer voor de zithoogte verstelling en de degelijkheid van de onderstellen. Bij deze keuring hanteren we onze eigen normering en indien hij goed wordt bevonden wordt hij ingevoerd op onze site. Nadat het artikel verkocht is en klaargezocht voor aflevering, wordt het artikel nogmaals gecontroleerd of werking en  wordt het artikel stofvrij gemaakt / gereinigd en de eventuele stickers verwijderd. Daarna is het artikel gereed om verzonden te worden.

Zoals u ziet doen we er bij Goedkopekantoorinrichting.nl ons uiterste best om u topkwaliteit kantoormeubilair te bieden, maar ondanks onze strenge controle het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit. Neem dan contact met ons op want we zullen ten alle tijde proberen met u tot een oplossing te komen.

Product defect of voldoet het niet aan uw verwachting?

Wij stellen alles in staat om u producten te leveren die overeenkomstig zijn met de getoonde kwaliteit op de foto's. Met name met het gebruikte kantoormeubilair is het lastig omdat er soms verschil zit in de kwaliteit van de partijen die wij opkopen. Om te kunnen beoordelen hoe goed het gebruikte meubilair moet zijn hanteren wij onze eigen normen om het verkoopbaar te laten zijn en er garantie op te geven. U bent daardoor eigenlijk altijd, tenzij anders vermeld, er zeker van dat u betrouwbaar meubilair in huis heeft. Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan in voor de geleverde kwaliteit.

We controleren bij binnenkomst de goederen op het functioneren van het technische deel en de stoffering wordt gecontroleerd op slijtage. Mocht het niet overeenkomen met de foto en/of omschrijving dan kunt u gebruik maken van het retourformulier welke te downloaden is op onze webshop of wat bij levering altijd afgegeven wordt.

NB: Bewaar altijd uw aankoop bon. Zonder bon heeft u geen garantie.

Garantie

Om de kwaliteit te garanderen bieden wij 1 jaar garantie op het gebruikte meubilair* en vaak 5 jaar op nieuwe artikelen tenzij anders vermeld. Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan zijn wij u graag van dienst door middel van reparatie of vervanging.

* Tenzij anders aangegeven.

Vervallen garantie

De garantie vervalt indien:

  1. Het meubilair niet op een juiste manier gebruikt is;
  2. Het meubilair gebroken/beschadigd is door eigen toedoen;
  3. Er geen aankoopfactuur overlegt kan worden;
  4. De keurmerk-sticker niet aanwezig is of zwaar beschadigd is doordat men heeft geprobeerd deze te verwijderen / verplaatsen