Giroflex

Giroflex

Ook voor de Zwitserse kwaliteitsstoelen van Giroflex bent u bij Goedkopekantoorinrichting.nl aan het juiste adres. Bij Giroflex zijn ze gek op stoelen. Stoelen die aansluiten bij de menselijke anatomie. Werkstoelen die een gezonde, dynamische, actieve, beweeglijke manier van zitten mogelijk maken en ondersteunen. Als bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen of andere zitelementen. "Sinds 1872 is dit de focus van al onze energie en expertise" aldus de directeur van Giroflex.

Ergonomie

Ergonomie is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling en productie van giroflex zitmeubilair. Daarbij vraagt de verandering van arbeidsmiddelen en -organisatie een permanente toetsing van de toegepaste ergonomische uitgangspunten op het gebied van zittend werken. Giroflex licht zijn concepten voor gezond zitten daarom regelmatig kritisch door en integreert nieuwe inzichten in zijn modellen. Op deze manier, en dankzij de al jarenlange nauwe samenwerking met bedrijfsartsen en arbeidsfysiologen ontstaan ergonomisch doordachte stoelen, die zijn afgestemd op actuele uitdagingen op de werkplek.

Doordat wij bij Goedkopekantoorinrichting.nl ook regelmatig tweedehands Giroflex stoelen hebben kunt u vaak kiezen tussen nieuwe en/of gebruikte stoelen van Giroflex. Dat kwalitiet nooit duur is geldt ook zeker voor deze stoelen! We zien Giroflex stoelen van soms wel meer dan 10 jaar oud die nog best een 2e keer ingezet kunnen worden.

Artikelen 1 tot 10 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 10 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4