Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Kinnarps

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ergonomische kantoormeubelen van Kinnarps

Op zoek naar tweedehands Kinnarps kantoormeubelen? In ons assortiment vindt u zowel bureaustoelen als vergadertafels, altijd voor de beste prijs. De kantoormeubelen van Kinnarps zitten ergonomisch en zijn duurzaam ontwikkeld. 

Kinnarps is een bedrijf afkomstig uit Zweden. Ze verkopen ergonomische en duurzame kantoormeubelen en richten zich op verschillende gebieden: zorgcentra, leeromgevingen en werkomgevingen. Dit Zweedse bedrijf verkoopt meubelen in wel 35 landen en onderscheidt zich ten opzichte van andere meubelfabrikanten door de hoogstaande kwaliteit en hoogwaardige ergonomische klasse. U kunt er dus vanuit gaan dat u en uw collega's goed zullen zitten op de Kinnarps kantoormeubelen.

Waarom tweedehands kantoormeubelen?

Kinnarps staat bekend om hun duurzame manier van produceren en hun duurzame bijdrage aan het milieu. Door tweedehands kantoormeubelen te kopen geeft u de meubelen een tweede leven en hoeven er geen nieuwe producten gemaakt te worden. Bij de productie van nieuwe producten komt namelijk veel CO2 vrij wat slecht is voor het milieu. CO2-uitstoot is namelijk een grote veroorzaker van de opwarming van de aarde. Door producten een tweede leven te geven, zorgt u hiermee dat er minder geproduceerd wordt en draag je een steentje bij aan een beter milieu.

Kinnarps bureaustoelen

De bureaustoelen van Kinnarps zijn verkrijgbaar in het rood, zowel met armleuning als zonder armleuning. Onze bureaustoelen zijn altijd in een nette staat en hebben kleine zichtbare gebruikssporen. Wilt u de stoelen gereinigd hebben voordat u ze geleverd krijgt? Geen probleem, dat regelen we voor u. De Kinnarps bureaustoelen zijn verrijdbaar en heeft een schuifzitting. Dit maakt het mogelijk om de stoel precies zo in te stellen als u zelf wilt. Ergonomisch werken is namelijk belangrijk om klachten in uw rug en nek te voorkomen.

Kinnarps kantoormeubelen kopen bij Goedkopekantoorinchting.nl

Voor betaalbare Kinnarps kantoormeubelen moet u natuurlijk bij Goedkopekantoorinrichting.nl zijn. Onze producten zijn gecontroleerd en nagekeken en gaan er daarom vanuit dat u zeer tevreden zal zijn van uw aankoop. Natuurlijk zijn er een aantal gebruikssporen te zien, maar dat is zeker niet storend. Toch niet tevreden? Dan kunt u de bestelling kosteloos retourneren. Iedereen is bij ons welkom! Of u nou tweedehands kantoormeubelen zoekt voor een overheidsinstelling, voor uzelf als ZZP’er of als particulier. Naast tweedehands kantoormeubelen van Kinnarps, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor andere bekende merken, zoals Ahrend, Gispen en Viasit. Neem gerust contact met ons op voor vragen.