Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Lande

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters

Ons aanbod Lande kantoormeubilair

Bij Lande kantoormeubilair staan drie pijlers centraal: Fris, fleurig en flexibiliteit. In deze moderne tijd staat personalisering bij een kantoorinrichting centraal. Dit vindt u terug in alle kantoormeubelen van Lande. Het assortiment van Lande is breed. U kunt bij Lande terecht voor onder andere tafels, stoelen, banken, kasten, concentratie-units, maar ook bijvoorbeeld balies. Omdat Lande graag de kwaliteit in eigen hand houdt, worden uitsluitend specialistische en arbeidsintensieve onderdelen uitbesteed. De rest vindt allemaal in eigen beheer plaats.

Het merk Lande

Lande is een echt Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de meubelindustrie. Al decennialang ontwerpen, produceren en verkopen ze meubelen van hoge kwaliteit. Niet alleen staat kwaliteit hoog in het vaandel, ook staat Lande bekend om hun duurzaamheid. Tijdens al hun activiteiten wordt er rekening gehouden met het milieu-impact die zij tot een minimum willen beperken. Als echt familiebedrijf kan Lande het zich natuurlijk niet veroorloven om geen aandacht en zorg te geven aan de belangen van de toekomstige relaties. Met de meubelen van Lande creëer je een unieke en fijne omgeving.

Kantoormeubelen van hoge kwaliteit

De kantoormeubelen van Lande zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen gaan ze lang mee, maar ook zijn ze gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De meubelen van Lande brengen mensen samen bij bijvoorbeeld het vergaderen, brainstormen of presenteren. Lande denkt graag met je mee en laat zich continu inspireren om hun kantoormeubelen nog beter te maken. Met kantoormeubelen van Lande haal je kwaliteit en sfeer in huis. Op plekken waar je je creativiteit moet gebruiken, helpen de meubelen van Lande je hier enorm in mee! Ben je dus op zoek naar sfeervolle en duurzame kantoormeubelen van Lande? Neem nu een kijkje in ons assortiment en laat je verassen!

Tweedehands Lande kantoormeubilair van Goedkopekantoorinrichting.nl

Welke Lande kantoormeubelen kunt u vinden bij Goedkopekantoorinrichting.nl?

Bent u op zoek naar gebruikt kantoormeubilair van Lande? Bij Goedkopekantoorinrichting.nl bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag advies over ons aanbod van Lande? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om al uw vragen over Lande te beantwoorden.