Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Mibra

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Tweedehands Mibra kantoormeubelen

Mibra Office, ruim 50 jaar een succesvolle fabrikant van kantoormeubilair. Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee pijlers van Mibra Office. Om dit te benadrukken, beschikt Mibra Office over ISO 9001-2008 en ISO14001 certificering. Tevens staat de klant centraal en vindt Mibra Office het belangrijk dat medewerkers zich thuisvoelen in de werkomgeving en elkaar inspireren. "Mibra Office wil gewoon de beste leverancier van uw kantoorinrichting zijn."

Ergonomie en flexibiliteit

Mibra Office gelooft dat ergonomie verder gaat dan alleen een goede zitinstructie. Ergonomie start bij de basis lay-out en eindigt bij de gebruiker. Bovendien speelt flexibiliteit ook een belangrijke rol. Het kantoormeubilair van Mibra Office is geschikt voor veranderende omstandigheden.

Ons aanbod Mibra kantoormeubilair

Welke Mibra meubelen bieden wij dan aan in onze shop?

Bent u op zoek naar kantoormeubilair van hoge kwaliteit en is uw oog gevallen op het kantoormeubilair van Mibra Office? Op deze pagina vindt u ons actuele aanbod Mibra kantoormeubilair. Bij ons profiteert u van hoge kortingen of het kantoormeubilair van Mibra Office. Ons aanbod is gebruikt, maar verkeerd in uitstekende staat en kan nog moeiteloos vele jaren mee. Heeft u vragen over ons aanbod van Mibra Office? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord!