Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Sri Lanka Project

Sinds week 1 van dit jaar staat er bij ons in Joure een zeecontainer. Deze container is bedoeld voor het verschepen van mooi, jong schoolmeubilair t.b.v. van een nieuw gebouwde school in Sri Lanka. Via via hebben we van dit project vernomen en vonden het super leuk hier een leuke bijdrage aan te kunnen leveren. Mede dankzij de financiële bijdrage welke geleverd werd door de inspanning van Tom Mulder, zijn de kosten voor dit transport gedekt. De papieren zijn net verstuurd ter controle, we houden u op de hoogte.

Kortgeleden is de directrice van de school wezen kijken. Voor ons was de reactie een enorme leuke motivatie om vooral met dit soort dingen door te blijven gaan. Nu nog wachten totdat de papieren in orde zijn zodat de container met mooie schoolspullen zijn doel kan bereiken. 

UPDATE December 2015: Helaas alle inspanningen ten spijt van alle betrokken partijen is het ons niet gelukt om de container naar Sri Lanka te versturen. Er waren te veel onzekere factoren in het land van bestemming dat het onverantwoord zou zijn om de goederen te gaan verschepen. Alles was rond tot aan de haven in Sri Lanka echter het vervolg traject in het land zelf was ongewis en met veel onzekerheden. Tevens was er geen inschatting te maken voor welke kosten de partijen zouden komen te staan als we het zouden 'avonturen'. We vinden het heel erg spijtig, er wordt nu gekeken naar een doel wat beter haalbaar is en waarvan de kosten in de hand te houden zijn.

Iedereen die er mee bezig is geweest, heel erg bedankt voor de inzet en de getoonde betrokkenheid! Volgende keer beter!

 

< Terug naar overzicht