Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Markant

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Tweedehands Markant kantoormeubelen

Bent u op zoek naar kantoormeubelen van hoge kwaliteit? Dat zijn de kantoorartikelen van Markant precies wat u zoekt. Markant is een grote speler op het gebied van kantoormeubelen. Het is een innovatief bedrijf dat dynamisch werken hoog in het vaandel heeft staan. Ze verkopen niet alleen kwaliteit, ze denken ook graag verder. Wij verkopen dan ook graag kantoorartikelen van Markant. Vanaf 40,00 Excl. BTW heeft u al een Markant kantoormeubel in topconditie. 

Het verhaal achter Markant

Markant is een internationale meubelproducent dat is opgericht in 1948. Het is niet zomaar een meubelproducent, maar een erg moderne. Ze willen namelijk niet alleen kwaliteit leveren, maar ze willen a.d.h.v. hun kantoormeubelen ook mensen gezonder laten werken. Naar eigen zeggen moedigen zij kantoormedewerkers aan om gezond en fit te blijven met hun inrichtingen. Daarbij maken ze alle meubels en inrichtingen aantrekkelijk om in te werken. Veel zitten is nu eenmaal niet goed voor ons. Markant heeft productlocaties in Nederland en Maleisië en verkooplocaties in Nederland, Maleisië en Australië.  

Kantoormeubelen van hoge kwaliteit

Markant staat bekend om haar hoge kwaliteit aan kantoormeubelen. Ze zijn van de beste materialen, waardoor ze enorm duurzaam zijn. Het is dan ook niet zo gek dat er een hele business bestaat rondom tweedehands kantoormeubelen van Markant. De kantoormeubelen zijn ISO 9001 : 2015 gecertificeerd en worden jaarlijks gecontroleerd door het kwaliteitsbeleid van Quality Masters.

Markant vergaderstoelen

Bij Goedkopekantoorinrichting.nl vindt u een ruim assortiment aan tweedehands Markant vergaderstoelen tegen de scherpste prijzen. Zo vindt u al een échte Markant vergaderstoel vanaf 40,00 Excl. BTW. Bent u dus op zoek naar een goedkope vergaderstoel, maar wilt u wel kwaliteit in huis halen? De vergaderstoelen van Markant zijn precies wat u zoekt. Neem een kijkje in ons assortiment en kies uit verschillende soorten Markant vergaderstoelen in meerdere kleuren.

Markant kantoormeubelen kopen bij Goedkopekantoorinrichting.nl

Bent u van plan een Markant kantoormeubel te kopen? Bij Goedkopekantoorinrichting.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren onze tweedehandse kantoormeubelen vaak al binnen een week. Daarbij verkopen wij alleen kantoormeubelen die nog in topconditie zijn en geschikt zijn voor een nieuw leven. Onze tweedehands producten worden bij aankomst grondig gereinigd en gecontroleerd, zo garanderen we kwalitatief meubilair voor een lage prijs. Naast Markant kantoormeubelen, kunt u bij ons ook terecht voor kantoormeubelen van o.a. Ahrend, Gispen en Giroflex.