Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands zitmeubilair

Filters
Open Filters ShowHide Filters
Pagina

Tweedehands zitmeubilair

Bent u op zoek naar tweedehands zitmeubilair? Wij bieden tweedehands stoelen aan tegen scherpe prijzen. De tweedehands meubels worden bij aankomst uitgebreid gecontroleerd en gereinigd. Op deze manier kunt u in onze stoelen outlet profiteren van lage prijzen, maar levert u niet in op kwaliteit. Wij bieden een breed assortiment in goedkope stoelen. Van tweedehands stoelen met geringe gebruikssporen tot gebruikt zitmeubilair met wat meer gebruikssporen. Zodoende vindt u bij ons altijd zitmeubilair dat aansluit bij uw wensen. 

Prettige werkplek ingericht met tweedehands stoelen 

Een goed ingerichte werkplek draagt bij aan een productieve werkomgevingheeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Ook zorgt een mooie en nette inrichting voor een goede uitstraling van uw werkplek. 

Goedkope Kantoorinrichting is voorzien van een ruim aanbod tweedehands meubels in verschillende kleuren, maten en materialen. U kunt onder de kop Stoelen kiezen uit onder andere tweedehands bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, directiestoelen, banken en krukken. 

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van een goedkope stoel? 

Waarop gelet kan worden bij het kopen van goedkope stoelen is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindtWij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst: 

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s/medewerkers goed gebruik kunnen maken van de tweedehands meubels. Bij goedkope stoelen kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de medewerker(s). Door een verkeerder zithouding kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Een goede stoel met de juiste ondersteuning en instelling kan deze klachten verminderen en soms zelfs voorkomen. 

Duurzaamheid: Goedkope stoelen zijn vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Ons tweedehands meubels zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte zitmeubels zetten wij opnieuw in de markt. Ons zitmeubilair is eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie. 

Representatie: Een fijne en nette werkplek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving.Het is dan ook belangrijk dat uw werkplek en dus ook de goedkope stoelen de waarden van uw bedrijf uitstralen. 

Waarom zitmeubilair kopen bij Goedkope Kantoorinrichting? 

Koopt u zitmeubilair bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft het zitmeubilair namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de tweedehands zitmeubels namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het zitmeubilair toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien. 

Heeft u vragen over onze tweedehands kantoormeubelen? 

Heeft u vragen over ons tweedehands meubels? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!