Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands directiestoelen

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters

Diverse tweedehands directiestoelen

Directiestoelen hebben een lange rugleuning en zijn op diverse manieren te verstellen. De directie verblijft vaak lange tijd op kantoor. Het is daarom belangrijk dat u een goede keuze maakt bij de aanschaf van een tweedehands directiestoel. Een directiestoel is verkrijgbaar in zowel goedkope als dure stoffering. Koop een tweedehands directiestoel uit ons assortiment en maak kennis met kwaliteit en ergonomie. U vindt bij ons tweedehands directiestoelen in diverse soorten en uitvoeringen. Van zeer eenvoudig tot luxe designstoelen met alle comfort van dien. Nieuwe directiestoelen gaan vaak gepaard met een grote investering. Tweedehands directiestoelen zijn voordelig in aanschaf en een duurzaam alternatief voor een nieuwe directiestoel. Doordat wij uitsluitend bekende merken leveren, bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit als u een tweedehands directiestoel koopt bij ons. 

Werk prettig in een van onze tweedehands directiestoelen

Samen met een bureau is een bureaustoel het belangrijkste element van uw kantoor of werkruimte. Een goede bureaustoel draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. De directie zit vaak dagenlang op kantoor. Zorgen voor een juiste zithouding in een goede stoel is dan ook belangrijk. We weten dat zitten niet gezond is, met een kantoorbaan kom je er alleen moeilijk onderuit. Afhankelijk van de zituren, de wensen en de bouw van de gebruiker kan een goede directiestoel worden gezocht. Ook zorgt een mooie en nette directiestoel voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Goedkopekantoorinrichting.nl is voorzien van een ruim aanbod directiestoelen in verschillende kleuren, maten en materialen. 

Waar kunt u op letten bij de aanschaf?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van een directiestoel is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een directiestoel kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de gebruikter(s). Een goede directiestoel, passend bij de gebruikter en uiteraard goed ingesteld, zorgt op lange termijn voor minder lichamelijke klachten.

Duurzaamheid: Een directiestoel is vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze tweedehands directiestoelen zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte directiestoelen zetten wij opnieuw in de markt. Onze directiestoelen zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een nette directiestoel zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw directiestoelen de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom kiezen voor een tweedehands directiestoel?

Koopt u een directiestoel bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een directiestoel namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de directiestoelen namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de directiestoel toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands kantoorinrichting?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!