Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands kantinestoelen

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Diverse tweedehands kantinestoelen

Tweedehands kantinestoelen zijn een duurzame oplossing voor uw kantine of wachtruimte. Een kantinestoel is een eenvoudige stoel die gemakkelijk is schoon te maken. Een goede kantinestoel is gemaakt van hout met eventueel een gestoffeerde rugleuning voor extra comfort. Een tweedehands kantinestoel van Goedkope Kantoorinrichten kenmerkt zich door een hoge kwaliteit, maar tegen uiterst scherpe prijzen. Wij bieden een groot assortiment tweedehands kantinestoelen, van traditioneel tot modern. Maak de inrichting van uw bedrijfskantine compleet met een tweedehands kantinetafel

Goed pauzeren op een tweedehands kantinestoel 

Om goed te kunnen functioneren en het optimale uit uw werkdag te halen is het belangrijk ook even te genieten van een rust moment en te ontspannen. Goedkope Kantoorinrichting verkoop dan ook kantinetafels en bijbehorende kantinestoelen, het meubilair voor in uw kantine.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands kantinestoel?

✔ Draagt bij aan een beter milieu
✔ A-merken voor een scherpe prijs
✔ Direct uit voorraad leverbaar
✔ Hoge kwaliteit
✔ 1 jaar garantie

Waarom een goedkope kantinestoel kopen?

Koopt u een goedkope kuipstoel bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een kantinestoel namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de kantinestoelen namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de goedkope kuipstoel toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands kantinestoelen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!