Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands kantinetafels

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Tweedehands kantinetafels

Bent u van plan om uw kantine te voorzien van nieuwe kantinetafels? Kies voor tweedehands kantinetafels. De kantine is de plek waar uw medewerkers zich weer opladen in hun pauze. Richt uw kantine daarom in met tweedehands kantinetafels voorzien van een verzorgd tafelblad, zodat deze makkelijk is schoon te maken. Goedkope Kantoorinrichting biedt tweedehands kantinetafels aan van hoge kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen.

Groot aanbod tweedehands kantinetafels

Goedkope Kantoorinrichting biedt een groot aanbod tweedehands kantinetafels. U kunt kiezen uit diverse stijlen, vormen, kleuren en materialen. Zo kunt u in ons ruime assortiment zowel vierkante als ronde, rechthoekige, ovale en tonvormige kantinetafels vinden. We bieden voor elk bedrijf passend meubilair. Maak uw kantine inrichting bovendien compleet met bijpassende tweedehands kantinestoelen. Heeft u vragen of wilt u onze tweedehands kantinetafels eens bekijken? U bent van harte welkom in Joure in onze showroom.

Goed pauzeren aan een kantinetafel

Om goed te kunnen functioneren en het optimale uit uw werkdag te halen is het belangrijk ook even te genieten van een rust moment. Waar op gelet kan worden bij het kopen van een goedkope kantinetafel is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Wij van vinden onderstaande punten het belangrijkst:

Ergonomie:
Bij een goedkope kantinetafel kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de kantine en de medewerkers. Wanneer een kantinetafel niet de juiste hoogte heeft, kan dit voor ongemakken zorgen. Denk hierbij aan een onprettige te hoge tafel of een tafel waaronder u uw benen niet kwijt kunt

Duurzaamheid: Onze tweedehands kantinetafels zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte kantinetafels zetten wij opnieuw in de markt. Onze specialisten knappen de kantinetafels waar nodig op. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een goed ingerichte kantine zorgt voor een prettige omgeving om tot rust te komen en het werk even te laten voor wat het is.

Waarom een kantinetafel kopen bij Goedkope Kantoorinrichting?

Wanneer u bij Goedkope Kantoorinrichting een tweedehands kantinetafel aanschaft geeft u een kantinetafel een tweede leven. Wij streven ernaar om zo weinig mogelijk gebruikt kantoormeubilair achter te laten. U profiteert dus niet alleen van een scherpe prijs, maar u draagt ook bij aan een duurzamere economie. De kantinetafels zijn vaak nog in goede staat en geschikt voor een tweede leven. Is de kantinetafel toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren.

Heeft u vragen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!

Bekijk ook:  
Bijzettafels Stoelen
Vergadertafels Kasten
Bureaus Design meubels
Zit/sta bureaus Thuiswerkplek
Duo werkplek Tuinkantoor
Hoekbureaus Uitverkoop