Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Goedkopekantoorinrichting.nl in Joure is al sinds 2013 hét adres voor al uw gebruikte kantoormeubelen. Vanuit onze vestiging aan de Vegelinsweg 3a in Joure voorzien wij vele klanten in Amsterdam inmiddels alweer meer dan 5 jaar van gebruikte kantoormeubelen. In onze webshop vindt u het grootste aanbod gebruikt kantoormeubilair ook voor u in Amsterdam, en de rest van Nederland. Het beste aanbod in gebruikte kantoormeubelen. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij vaak de eerste keuze bij het opkopen van partijen gebruikte kantoormeubelen. Dit stelt ons in staat u het beste aanbod in gebruikt kantoormeubilair te bieden. Nergens in Nederland vindt u een assortiment gebruikte kantoormeubelen zoals bij ons.

Waarom gebruikte kantoormeubelen kopen?

Grote bedrijven en instellingen vervangen hun kantoormeubilair vaak al voordat het versleten of zefs maar voor langere tijd gebruikt is. Daarnaast kopen wij kantoormeubelen in van bedrijven die de bedrijfsvoering stoppen. Het meubilair wat wij op deze manier verkijgen kan vaak nog jarenlang naar tevredenheid worden gebruikt door een nieuwe eigenaar. Voor de koper van gebruikte kantoormeubelen betekent dit een duurzame aanschaf en, niet geheel onbelangrijk, financieel voordeel bij het investeren in de kantoorinrichting.

Gebruikte kantoormeubelen van alle bekende merken

Bent u op zoek naar gebruikte kantoormeubelen van een specifiek merk? In ons aanbod gebruikte kantoormeubelen vindt u alle bekende merken terug. Van Ahrend tot Voortman en van Gispen tot Vepa. Van vrijwel alle bekende merken hebben wij een verscheiden aanbod in gebruikte bureaus, bureaustoelen, kasten voor kantoor en overig kantoormeubilair.

Grote aantallen gebruikte kantoormeubelen kopen?

Als enige aanbieder van gebruikte kantoormeubelen in Joure kunt u bij Goedkopekantoorinrichting.nl terecht voor grote hoeveelheden gebruikt meubilair. Waar veel aanbieders slechts één of enkele van dezelfde stoelen of bureaus kunnen leveren, richt u bij bij Goedkopekantoorinrichting.nl zonder problemen enkele tientallen gelijkwaardige werkplekken in met gebruikt kantoormeubilair. Met onze vrachtwagen en grote bezorgbussen komt ons team van bezorgers / monteurs op afspraak bij u langs en leveren wij uw kantoren werkklaar op. Met onze grote bezorgbussen in combinatie met onze grote aanhanger kunnen we zelfs in de kleinste straten van Amsterdam grote volumes leveren.

Bezorging en montage van uw gebruikte kantoormeubelen in Amsterndam

Al het gebruikte kantoormeubilair dat wij verkopen wordt op afspraak bij u bezorgd. Voor kleine zendingen werken wij met een betrouwbare koerier. Grotere zendingen komt ons team zelf bij u bezorgen op een tijdstip naar uw keuze. Indien noodzakelijk verzorgt ons team van ervaren monteurs ook de montage van uw gebruikte kantoormeubelen, zonder meerprijs. Wezitten wekelijks in de buurt van Amsterdam dus u hoeft nooit lang te wacten op uw bestelling.

Uw gebruikte kantoormeubelen verkopen

Bij het vervangen van uw kantoorinrichting is de kans groot dat u ook uw eigen gebruikte kantoormeubelen weer wilt verkopen. Bij goedkopekantoorinrichting.nl doen wij u graag een passend inruilvoorstel. Kies u voor het inruilen van uw gebruikte kantoormeubelen bij Goedkopekantoorinrichting.nl? In dat geval maken we samen een planning voor het ophalen van uw gebruikte kantoormeubelen en de plaatsing van uw nieuwe meubilair. Veelal is het mogelijk dit in één werkdag te organiseren. Dat we hiervoor even naar Amsterdam moeten rijden is uiteraard geen enkel probleem, dat doen we graag!

Waarom kiezen voor Goedkopekantoorinrichting.nl uit Joure

Al meer dan 5 jaar richten wij ons op het opkopen en verkopen van gebruikt kantoormeubilair. Dankzij deze ervaring koopt u bij ons kwalitatief hoogstaand gebruikte kantoormeubelen tegen een scherpe prijs. De combinatie met het inruilen van uw eigen gebruikte kantoormeubelen ontzorgt u van het slepen of eventueel afvoeren van zware meubelen. Kies uw gebruikte kantoormeubelen in onze webshop of kom gerust eens langs voor een kop koffie in onze vestiging aan de Vegelinsweg 3a te Joure. We tonen u graag ons aanbod gebruikte kantoormeubelen en geven u geheel vrijblijvend een eerlijk en persoonlijk advies.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via de live chat, het contactformulier of per telefoon: 088 - 229 20 20