Kantoorkasten

Voordelig en duurzaam opruimen begint met een tweedehands kantoorkast uit ons brede assortiment archiefkasten en ladeblokken. De tweedehands kantoorkasten van bekende merken als Ahrend, Aspa en Gispen zijn meestal jong gebruikt en altijd in prima staat. Profiteer van onze lage prijzen en koop uw gebruikte kantoorkast in onze webshop.

Goedkoop opruimen met een tweedehands kantoorkast

Investeren in tweedehands kantoorkasten merkt u direct in uw budget. Ons gebruikte kantoormeubilair is altijd in topconditie en van bekende merken maar toch bespaart u tot wel 75% op de nieuwprijs van dit meubilair. Zoek eenvoudig een kantoorkast naar uw wens en begin al volgende week met opruimen. Al ons tweedehands kantoormeubilair is namelijk direct uit voorraad leverbaar en wordt door ons eigen team in uw kantoor geplaatst en gemonteerd.

Kies voor een duurzame kantoorkast

Ons aanbod tweedehands kantoorkasten is opgekocht bij grote organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen. Omdat deze partijen hun kantoorinrichting structureel al na enkele jaren vervangen, zijn de kantoorkasten amper gebruikt. Een tweedehands kantoorkast uit ons assortiment is daarom nog goed voor jarenlang gebruik en is op deze manier een duurzame oplossing voor uw kantoor.

Artikelen 1 tot 10 van 160 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 160 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5