Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands kantoorkasten

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Tweedehands kantoorkasten

Voordelig en duurzaam opruimen begint met een tweedehands kantoorkast uit ons brede assortiment archiefkasten en ladeblokken. De tweedehands kantoorkasten van bekende merken als Ahrend, Aspa en Gispen zijn meestal jong gebruikt en altijd in prima staat. Investeren in kantoorkasten merkt u direct in uw budget. Koop voordelig bij Goedkope Kantoorinrichting en bespaar tot wel 75% op de nieuwprijs van dit meubilair. Profiteer van onze lage prijzen. Al ons tweedehands kantoormeubilair is direct uit voorraad leverbaar en wordt door ons eigen team in uw kantoor geplaatst en gemonteerd.

Werk prettig in een opgeruimd kantoor

Een opbergkast is erg handig voor een net en opgeruimd kantoor. Zo kunt u in alle rust en zonder afleiding werken. Een goed ingerichte werkplek draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Ook zorgt een mooie en nette inrichting voor een goede uitstraling van uw werkplek. Goedkope Kantoorinrichting is voorzien van een ruim aanbod meubilair in verschillende kleuren, maten en materialen. 

Wat zijn de voordelen van tweedehands kantoormeubelen?

✔ Draagt bij aan een beter milieu
✔ A-merken voor een scherpe prijs
✔ Direct uit voorraad leverbaar
✔ Hoge kwaliteit
✔ 1 jaar garantie

Waarom een goedkope kantoorkast kopen bij Goedkope Kantoorinrichting?

Koopt u een kantoorkast bij ons, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een kantoorkast namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de kantoorkasten namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de kantoorkast toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!