Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands kapstok

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Groot aanbod tweedehands kapstokken

Koop een tweedehands kapstok en maak een einde aan rondslingerende jassen en truien op kantoor. Een goede kapstok bespaart ruimte en zorgt voor een opgeruimd kantoor. U heeft de keuze uit een wandkapstok met een verschillend aantal haken en garderobe-rekken. Dit aanbod bestaat uit diverse soorten, maten en kleuren. Bedenk goed waar u de kapstok plaatst en wat voor sfeer u daar wilt creëren.

Uw jas prettig kwijt kunnen 

Een goed ingerichte werkplek draagt bij aan een productieve werkomgeving. Ook zorgt een mooie en nette inrichting voor een goede uitstraling van uw werkplek. Goedkope Kantoorinrichting is voorzien van een ruim aanbod meubilair en accessoires in verschillende kleuren, maten en materialen. U vindt hier een goedkope kapstok en een garderobe voor aan de wand of staand.

Waar kunt u op letten bij de aanschaf?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van uw goedkope kapstok is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt en wat u nodig heeft. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Functie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s/medewerkers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een goedkope kapstok kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en het aantal medewerkers.

Duurzaamheid: Onze tweedehands kapstokken zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte kapstokken zetten wij opnieuw in de markt. Onze kapstokken zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een fijne en nette werkplek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw kapstok de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Een tweedehands kapstok koopt u bij Goedkope Kantoorinrichting?

Koopt u een kapstok bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van de kapstok bij aan een duurzamere economie. U geeft de goedkope kapstok namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk tweedehands kantoorinrichting ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de kapstokken namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de kapstok toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!