Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands bureau

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Tweedehands bureaus

Tweedehands bureaus koopt u bij Goedkope Kantoorinrichting. Door te kiezen voor tweedehands draagt u bij aan een duurzame economie. In onze webshop vindt u een groot aanbod tweedehands bureaus in topconditie. Met de aanschaf van ons kantoormeubilair bespaart u al snel tot 75% van de nieuwprijs. Maak een keuze uit bureaus van top merken als AhrendGispen of Kembo en ontdek uw voordeel!

Groot aanbod tweedehands bureaus

Een goed bureau draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Wij bieden een groot aanbod tweedehands bureaus in verschillende kleuren, maten en materialen. U kunt kiezen uit onder andere zit/sta bureaus, hoekbureaus, duo werkplekken maar ook complete bureauopstellingen. Ook vindt u een ruim aanbod aan verstelbare bureaus in ons assortiment: elektrische verstelbare sta-zit bureaus, in hoogte verstelbare bureaus met behulp van een slinger, handmatig verstelbare bureaus maar ook goedkope bureaus met een vaste hoogte. Een mooie en nette werkplek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving.

Tweedehands bureaus van top merken

In ons assortiment vindt u tweedehands bureaus van topmerken. Deze merken staan altijd garant voor betrouwbaarheid, comfort en design. Nog een kenmerk van deze A-merken is dat de materialen zo hoogwaardig zijn en onverwoestbaar lijken, dat deze bureaus jaren meegaan. Hierdoor zijn de bureaus uitstekend geschikt voor hergebruik. Topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Het kiezen van het juiste meubilair is van vele factoren afhankelijk. Bij Goedkope Kantoorinrichting vinden wij deze 3 factoren het belangrijkste:

  • Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s/medewerkers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een bureau kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de medewerker(s).

  • Duurzaamheid: Een bureau is vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Alleen de beste gebruikte goedkope bureaus zetten wij opnieuw in de markt. Onze bureaus zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

  • Representatie: Een net bureau zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw bureaus de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting?

Kiezen voor een tweedehands bureau is niet alleen profiteren van een scherpe prijs, maar ook kiezen voor duurzaamheid! De aanschaf van gebruikte producten verlengen de levensduur van een product, waardoor er minder afval ontstaat. De duurzame economie is bedoeld om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren. Ook is het toekomstbestendig, omdat overheden het hergebruik stimuleren.

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de gebruikte bureaus nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het bureau toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te re-conditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands bureaus?

Wilt u ons aanbod tweedehands bureaus eerst bekijken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!

Bekijk ook:  
Bijzettafels Stoelen
Vergadertafels Kasten
Kantinetafels Design meubels
Zit/sta bureaus Thuiswerkplek
Duo werkplek Tuinkantoor
Hoekbureaus Uitverkoop