Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands zit/sta bureau

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Tweedehands zit/sta bureaus

Ons aanbod tweedehands zit/sta bureaus zijn in topconditie! Onze bureaus stelt u zelf in op de gewenste hoogte, zodat u zittend of staand aan het bureau kunt werken. Wissel eenvoudig van werkhouding, wat een positieve invloed heeft op uw gezondheid. De aanschaf van een tweedehands bureau betekent niet alleen kopen tegen een scherpe prijs, maar u draagt ook bij aan een duurzamere economie. De aanschaf van gebruikte producten verlengen de levensduur van een product, waardoor er minder afval ontstaat. Bekijk ons aanbod en geef een bureau een tweede leven.

Ga voor duurzaam en koop een tweedehands zit/sta bureau

Draag met het kopen van tweedehands kantoormeubilair bij aan een duurzamere economie. De duurzame economie is bedoeld om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren. Ook is het toekomstbestendig, omdat overheden het hergebruik stimuleren. De zit/sta bureaus in ons aanbod zijn nog steeds zo goed als nieuw nadat ze een behandeling hebben ondergaan. Kies voor een hoogwaardige werkplek zonder grote investeringen.

Comfortabel staand werken

Zitten is niet gezond. Mensen die veel zitten raken sneller vermoeid, het stimuleert een slechte stofwisseling en verhoogt de kans op hart- en vaatziekten. Met een kantoorbaan komt u hier alleen moeilijk onderuit. Met onze tweedehands zit/sta bureaus kunt u zowel zittend als staand werken. Het bureau kunt u zelf instellen, vaak elektrisch, naar de juiste hoogte waaraan u op dat moment wilt werken. Een goed bureau draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. De afwisseling van zittend en staand werken, zorgt voor minder belasting voor uw lichaam en heeft een positief effect op de prestaties. In ons ruime aanbod vindt u zit/sta bureaus in verschillende kleuren, maten en materialen.

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Het kiezen van het juiste zit/sta bureau is van vele factoren afhankelijk en verschilt ook per organisatie en persoon. Bij Goedkope Kantoorinrichting vinden wij deze 3 factoren het belangrijkst:

  • Ergonomie: Wij vinden het belangrijk dat u of uw medewerkers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een zit/sta bureau kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de medewerker(s). Door de dynamische manier van werken ontstaan er op de lange termijn minder lichamelijke klachten.

  • Duurzaamheid: Een zit/sta bureau is vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze tweedehands bureaus zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte bureaus geven wij een tweede leven. Ons meubilair is eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

  • Representatie: Een net bureau zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw bureaus de waarden van uw bedrijf uitstralen.


Kies voor Goedkope Kantoorinrichting

Door de aanschaf van een zit/sta bureau bij Goedkope Kantoorinrichting profiteert u niet alleen van een lage prijs, ook draagt u bij aan een duurzamere economie. U geeft een bureau namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de bureaus namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor hergebruik. Is het bureau toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te re-conditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien. De gebruikte zit/sta bureaus voor uw ergonomische werkplek zijn gemakkelijk te bestellen via onze website.

Vragen over onze tweedehands zit/sta bureaus?

Bent u overtuigd van de voordelen van een tweedehands zit/sta bureau. Of heeft u nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch op 088 - 229 20 20. We verwelkomen u ook graag in onze showroom!

Bekijk ook:  
Hoekbureaus Stoelen
Vergadertafels Kasten
Kantinetafels Design meubels
Bureaus Thuiswerkplek
Duo werkplekken Tuinkantoor
Bureaustoelen Directiestoelen
Vergaderstoelen Uitverkoop