Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Duo werkplek

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Tweedehands duo werkplek

Kies voor een tweedehands duo werkplek. De aanschaf van tweedehands kantoormeubilair betekent niet alleen kopen tegen een scherpe prijs, maar u draagt ook bij aan een duurzamere economie. Onze tweedehands duo werkplekken zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en kleuren. Is uw duo werkplek bedoeld als flexwerkplek? Overweeg dan een werkplek dat in hoogte verstelbaar is, zodat de gebruikers altijd comfortabel kunnen werken. Maak uw duo werkplek direct compleet met de aanschaf van een bureaustoel.

Groot aanbod tweedehands duo werkplekken

Goedkope Kantoorinrichting levert een groot aanbod tweedehands duo werkplekken. Wij beschikken over een magazijn met grote voorraden. Daardoor kunnen wij u snel voorzien van een tweedehands duo werkplek, zodat u na aanschaf snel aan het werk kunt. Bekijk ons aanbod van topmerken zoals Ahrend, Drentea of Vepa en geef een duo werkplek een tweede leven.

Prettig werken aan onze duo werkplekken

Samen met een bureaustoel is een bureau het belangrijkste element van uw kantoor of werkruimte. Een goed bureau draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Wij hebben een ruim aanbod duo werkplekken in verschillende kleuren, maten en materialen. Samen met een collega kunt u prettig werken aan deze tweedehands duo werkplek.

Waar kunt u op letten bij de aankoop?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van een duo werkplek is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Onderstaande 3 punten vinden wij het belangrijkste bij de aanschaf:

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een duo werkplek kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de medewerkers.

Duurzaamheid: Onze tweedehands duo werkplekken zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte duo werkplekken zetten wij opnieuw in de markt. Onze duo werkplekken zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. De aanschaf van gebruikte producten verlengen de levensduur van een product. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een nette werkplek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw bureaus de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting?

Naast het profiteren van een scherpe prijs draagt u met het kopen van gebruikt kantoormeubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een duo werkplek zo een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de duo werkplekken namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het werkplek toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands duo werkplekken?

Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!

Bekijk ook:  
Bijzettafels Stoelen
Vergadertafels Kasten
Bureaus Design meubels
Zit/sta bureaus Thuiswerkplek
Bureaustoelen Tuinkantoor
Hoekbureaus Uitverkoop