Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands vergaderstoelen

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Diverse tweedehands vergaderstoelen

Goedkope Kantoorinrichting biedt tweedehands vergaderstoelen aan in diverse soorten en maten. Van simpel tot luxe, maar altijd comfortabel! Bespaar op de aanschaf en koop tweedehands vergaderstoelen. Kies voor een enkel type vergaderstoel in uw vergaderruimte en creëer met een luxe tweedehands vergadertafel een professionele ruimte voor alle denkbare vergaderingen. Wij bieden diverse merken, waaronder Ahrend, Lande en Assenburg. Van gebruikte vergaderstoelen met geringe gebruikssporen tot gebruikte vergaderstoelen met wat meer gebruikssporen. Voor ieder vraagstuk hebben wij een geschikte oplossing. 

Prettig overleg voeren in een tweedehands vergaderstoel

Tijdens een vergadering is zitten in een nette en prettige vergaderstoel fijn. Een goede vergadertafel kan hierin ook niet ontbreken. Een vergaderstoel is een visitekaartje voor uw bedrijf, zeker wanneer u overleg voert met klkanten en overige bezoekers. Een goede vergaderstoel draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig.
We weten dat zitten niet gezond is, met een kantoorbaan kom je er alleen moeilijk onderuit. Afhankelijk van de vergaderuren, de wensen en de bouw van de gebruiker kan een goede vergaderstoel worden gezocht. Een mooie en nette vergaderstoel zorgt voor een goede uitstraling van de werkomgeving. Goedkopekantoorinrichting.nl is voorzien van een ruim aanbod vergaderstoelen in verschillende kleuren, maten en materialen. 

Waar kunt u op letten bij het kopen van een vergaderstoel?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van een vergaderstoel is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat de gebruiker goed gebruik kan maken van het meubilair. Bij een vergaderstoel kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de gebruiker(s). Een goede vergaderstoel, passend bij de gebruiker, zorgt op lange termijn voor minder lichamelijke klachten.

Duurzaamheid: Een vergaderstoel is vaak regelmatig in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze tweedehands vergaderstoelen zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte vergaderstoelen zetten wij opnieuw in de markt. Onze vergaderstoelen zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een nette vergaderstoel zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw vergaderstoelen de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom een tweedehands vergaderstoel?

Koopt u een vergaderstoel bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een vergaderstoel namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de vergaderstoelen namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de vergaderstoel toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands kantoorinrichting?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!