Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands vergadertafels

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Tweedehands vergadertafel

Op zoek naar een vergadertafel voor uw kantoorruimte of vergaderzaal? Kies voor een tweedehands vergadertafel. Een vergadertafel wordt in veel bedrijven weinig intensief gebruikt, waardoor een tweedehands vergadertafel een interessante keuze is voor uw vergaderruimte. De aanschaf van een tweedehands kantoormeubilair betekent niet alleen kopen tegen een scherpe prijs, maar u draagt ook bij aan een duurzamere economie. De aanschaf van gebruikte producten verlengen namelijk de levensduur van een product. Bekijk ons aanbod van topmerken zoals Ahrend, Gispen of Vepa en geef een vergadertafel een tweede leven.

Een prettige vergaderruimte inrichten

Tijdens een vergadering is zitten aan een nette vergadertafel fijn. Een goede vergaderstoel kan hierin uiteraard niet ontbreken. Uw vergaderruimte is het visitekaartje voor uw bedrijf, zeker wanneer u overleg voert met klanten en overige relaties. Een goede vergadertafel draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig.

Wij hebben een ruim aanbod tweedehands vergadertafels in verschillende kleuren, maten, vormen en materialen. Zo kunt u in ons ruime assortiment zowel vierkante als ronde, rechthoekige ovale en tonvormige vergadertafels vinden.

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van een vergadertafel is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Bij Goedkope Kantoorinrichting vinden wij deze 3 factoren het belangrijkst:

  • Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw medewerkers en bezoekers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een vergadertafel kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de medewerker(s). Wanneer een vergadertafel niet de juiste hoogte heeft, kan dit voor ongemakken zorgen. Denk hierbij aan een onprettige te hoge tafel of een tafel waar u uw benen niet onder kwijt kunt. Ook kunt u het als onprettig ervaren wanneer en te weinig of juist te veel tafel ruimte is. U kunt zelf de beste inschatting maken wat betreft het aantal personen er gemiddeld aan uw vergadertafel zit.

  • Duurzaamheid: Onze tweedehands vergadertafels zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte vergadertafels zetten wij opnieuw in de markt. Onze vergadertafels zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

  • Representatie: Een nette vergadertafel zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw vergadertafel de waarden van uw bedrijf uitstraalt.

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting?

Door de aanschaf van een vergadertafel bij Goedkope Kantoorinrichting profiteert u niet alleen van een lage prijs, ook draagt u bij aan een duurzamere economie. U geeft een vergadertafel namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de vergadertafels namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de vergadertafel toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands vergadertafels?

Richt uw kantoor voordelig én duurzaam in met een tweedehands vergadertafel. Gebruikte producten kopen betekent dat u niet alleen voor een zeer scherpe prijs een nieuwe kantoorinrichting koopt, maar ook zeer duurzaam en circulair bezig bent. Wilt u ons aanbod tweedehands vergadertafels eerst bekijken? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!

Bekijk ook:  
Bijzettafels Stoelen
Bureaustoelen Kasten
Kantinetafels Design meubels
Zit/sta bureaus Bureaus
Duo werkplek Tuinkantoor
Hoekbureaus Uitverkoop