Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Overige tweedehands kantoorartikelen

Filters
Open Filters ShowHide Filters
Pagina

Tweedehands kantoorartikelen

U vindt hier tweedehands kantoorartikelen zoals kapstokken, prullenbakken, rolcontainers, scheidingswanden, verlichting en whiteboards. Investeren in tweedehands kantoorartikelen merkt u direct in uw budget. Onze gebruikte artikelen zijn altijd in topconditie en u bespaart tot wel 75% op de nieuwprijs van de producten. Al onze tweedehands producten zijn direct uit voorraad leverbaar en wordt door ons eigen team in uw kantoor geplaatst.

Een prettige ingerichte werkplek

Een goed ingerichte werkplek draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Ook zorgt een mooie en nette inrichting voor een goede uitstraling van uw werkplek. Goedkope Kantoorinrichting is voorzien van een ruim aanbod tweedehands meubilair en accessoires in verschillende kleuren, maten en materialen.

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van uw kantoorartikelen?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van uw tweedehands kantoorartikelen is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt en wat u nodig heeft. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s/medewerkers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een werkplek kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de bedrijfsruimte en de medewerker(s).

Duurzaamheid: Onze tweedehands overige artikelen zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte accessoires zetten wij opnieuw in de markt. Onze accessoires zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een fijne en nette werkplek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw accessoires de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting?

Koopt u een tweedehands kantoorartikel bij ons dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van een tweedehands product bij aan een duurzamere economie. U geeft het product namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoorartikelen ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de artikelen namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het artikel toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands kantoorartikelen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!