Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands bijzettafel

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Tweedehands bijzettafels

Bent u op zoek naar een goedkope bijzettafel, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Bij Goedkopekantoorinrichting.nl bent u aan het juiste adres voor tweedehands bijzettafels. Onze tweedehands bijzettafels zijn ideaal te gebruiken als koffietafel of verlengstuk van uw bureau. Wij verkopen alleen goede kwaliteit, zodat u nog zorgeloos jaren gebruik kunt maken van onze tweedehands bijzettafels. En dat tegen een zeer scherpe prijs!

Een nette goedkope bijzettafel, op meerdere (werk)plekken inzetbaar

Een nette salontafel voor in uw ontvangstruimte of koffiehoek, een statafel voor informeel overleg of presentatiemateriaal of een verlengstuk voor aan uw bureau. U vindt het bij Goedkope Kantoorinrichting. Wij zijn voorzien van een ruim aanbod goedkope bijzettafels in verschillende kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vindt u de tafel, passend bij uw kantoorinrichting. Door onze grondige keuring zal de goedkope salontafel die u bij ons aanschaft zeker niet als goedkoop aan voelen.

Waar kunt u op letten bij het kopen van een bijzettafel?

Waarop gelet kan worden bij het kopen van een bijzettafel is uiteraard per bedrijf en per persoon anders. Het is natuurlijk ook maar net wat u belangrijk vindt. Wij vinden de onderstaande 3 punten het belangrijkst:

Ergonomie: Wij vinden het enorm belangrijk dat u of uw collega’s/medewerkers goed gebruik kunnen maken van het meubilair. Bij een bijzettafel kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de (bedrijfs)ruimte en de medewerker(s).

Duurzaamheid: Een goedkope bijzettafel is vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze tweedehands bijzettafels zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte bijzettafels zetten wij opnieuw in de markt. Onze bijzettafels zijn eerder in gebruik geweest en zijn door onze specialisten waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan de circulaire economie.

Representatie: Een nette (werk)plek zorgt voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Het is dan ook belangrijk dat uw inrichting de waarden van uw bedrijf uitstralen.

Waarom een bijzettafel kopen bij Goedkope Kantoorinrichting?

Koopt u een goedkope bijzettafel, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een bijzettafel namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de bijzettafels namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is het werkplek toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien.

Heeft u vragen over onze tweedehands bijzettafels?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!