Bestellen & bezorgen

Uw bestelling wordt altijd op afspraak door onze eigen ervaren en vakkundige monteurs bij u bezorgd. Dankzij ons brede wagenpark kunnen wij ieder formaat bestelling bij u bezorgen. Hiervoor hebben wij onder meer een Scania vrachtwagen en diverse bestelbussen met aanhangers beschikbaar. Onze monteurs leveren uw besteling werkklaar op de begane grond bij u af.

Woont of werkt u op een verdieping? Dan leveren en monteren wij het meubilair alleen op locatie indien er een lift van voldoende formaat aanwezig is. Goederen zwaarder dan 25 kilo worden nooit per trap door ons naar boven gebracht. In dat geval dient u te zorgen voor een lift of kunt u eventueel een verhuisbedrijf inhuren.

Bijdrage in de logistieke kosten

Heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden

Wij hanteren een vaste bijdrage van € 45,- excl. of  €54.45 incl. BTW voor het bezorgen van uw bestelling, want zoals u zult begrijpen, lenen onze producten zich er zelden voor om per koerier bezorgd te worden. Bovendien willen we er zeker van zijn dat u uw producten in goede staat ontvangt en dat u 100% tevreden bent. Dit is alleen mogelijk door alles persoonlijk bij u te bezorgen. Ook heeft u dan altijd één van onze vakmensen ter plaatse om eventueel nog vragen te beantwoorden of u even te helpen bij het verplaatsen van de meubels. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn dan wordt het meteen ter plaatse geregeld!

Buiten Nederland en de Waddeneilanden

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Gratis afhalen

U kunt uw bestelling gratis bij ons afhalen. Wij stellen u kosteloos onze aanhanger ter beschikking voor grote producten, zoals tafels en/of kasten. Het afhalen van uw bestelling gebeurt altijd op afspraak. Het afhalen van uw bestelling is mogelijk gedurende onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u uw bestelling liever buiten kantooruren ophalen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons voor het maken en/of wijzigen van een afspraak bellen op 088 – 229 20 20.