Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Bestellen & bezorgen

gratis retourneren bij aflevering

Doordat we alles zelf bezorgen heeft u de mogelijkheid om de artikelen die niet naar wens zijn kosteloos te retourneren. Dus mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld de kleur van het artikel in het echt toch niet zo mooi vindt, geen enkel probleem bij goedkopekantoorinrichting.nl. U kunt dit eenvoudig bij aflevering aan de chauffeur melden en deze neemt de artikelen GRATIS mee retour. De geretourneerde artikelen worden vervolgens uiteraard gecrediteerd en het eventueel betaalde bedrag wordt keurig weer naar u terug gestort.

Eigen bezorg- en montagedienst 

Uw bestelling wordt altijd op afspraak door onze eigen ervaren en vakkundige monteurs bij u bezorgd. Dankzij ons brede wagenpark kunnen wij ieder formaat bestelling bij u bezorgen. Hiervoor hebben wij onder meer een Scania vrachtwagen en diverse bestelbussen met aanhangers beschikbaar. Onze monteurs leveren uw bestelling werkklaar op de begane grond bij u af, kortom u heeft er helemaal geen omkijken naar. Moet het kantoormeubilair naar de verdieping? Geen probleem uiteraard als er een lift aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan beoordelen onze monteurs ter plaatse of het mogelijk is op één of andere manier om de meubels boven te krijgen.

Wat verkopen wij?

Bij goedkopekantoorinrichting verkopen wij alleen gebruikte kantoormeubelen die door ons gecontroleerd en nagekeken zijn. We proberen de meubels altijd zo netjes mogelijk te bezorgen en alles wordt gemonteerd afgeleverd, desgewenst klaar voor gebruik. Woont of werkt u op een verdieping? Dan leveren en monteren wij het meubilair alleen op locatie indien er een lift van voldoende formaat aanwezig is. Onze monteurs beoordelen zelf op locatie indien iets onmogelijk is, dit zullen zij ter plaatse met u bespreken.

 

Het Goedkopekantoorinrichting.nl wagenpark

Bezorgopties en bijhorende kosten in het kort

- 99% van onze bestellingen worden binnen een week geleverd (of staan klaar om opgehaald te worden)
- Afhalen, uiteraard GRATIS
- Berzorgen door onze monteurs tot aan de voordeur €35,- excl. BTW (gemonteerd)
- Bezorgen door onze monteurs op locatie €75,- excl. BTW (werkklaar op de plek)

 

Bezorgen - Bijdrage in de logistieke kosten

Let op voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden

Bezorgen tot aan de voordeur €35,- excl. BTW per bestelling

Voor het afleveren van goederen bij de voordeur (eerste toegangsdeur pand) rekenen wij een bedrag van €35,- excl. BTW (€42,35 incl. BTW). U heeft dan één van onze monteurs ter plaatse. Heeft u vragen of valt het product u tegen? Dan kunt u dit gelijk regelen met onze monteur, deze kan de goederen desnoods kosteloos mee retour nemen. Het berzorgmoment wordt tevoren met u telefonisch afgestemt. Grote objecten die ongemonteerd vervoerd worden, zullen ook ongemonteerd afgeleverd worden. Onze monteurs zullen duidelijke montage instructies geven.

Bezorgen op locatie €75,- excl. BTW per bestelling 

Wilt u de meubels op de locatie hebben waar u ze nodig heeft dan rekenen wij een bijdrage van €75,- excl. BTW (€90,75 incl. BTW) voor het bezorgen van uw bestelling, u heeft uw bestelling dan werkklaar afgeleverd. Bovendien kunnen we er dan zeker van zijn dat u uw producten in goede staat ontvangt. Wij gaan voor 100% tevreden klanten, daarom worden al onze goederen persoonlijk bij u bezorgd. Ook heeft u dan altijd één van onze vakmensen ter plaatse om eventueel nog vragen te beantwoorden, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn dan wordt het meteen ter plaatse geregeld!

Gratis afhalen €0,-

U kunt uw bestelling gratis bij ons afhalen. Het afhalen van uw bestelling gebeurt altijd op afspraak en is mogelijk gedurende onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur tot 17.00 uur.

Buiten Nederland en de Waddeneilanden

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wilt u uw bestelling liever buiten kantooruren ophalen of geleverd hebben? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons voor het maken en/of wijzigen van een afspraak bellen op 088 – 229 20 20.