Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Tweedehands krukken

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters
Pagina

Diverse tweedehands krukken

In ons assortiment vindt u diverse tweedehands krukken, passend bij uw kantoor of werkplek. Mocht u opzoek zijn naar een kruk waarbij u zich in uw werkomgeving makkelijk kunt verplaatsen. Dan vindt u bij Goedkope Kantoorinrichting verschillende verrijdbare krukken, werkplaatsstoelen en zadelkrukken. De krukken voorzien van voetsteun geven extra comfort. Bent u op zoek naar tweedehands (bar)krukken voor uw werkplaats, flexibele werkplek, voor in de bar of koffiecorner van uw onderneming? Bekijk hieronder ons actuele aanbod tweedehands krukken.

Werk prettig op een tweedehands kruk  

Een kruk kan een belangrijkste element van uw kantoor of werkruimte zijn. Een goedkoop krukje draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. 

We weten dat zitten niet gezond is, met sommige banen kom je er alleen moeilijk onderuit. Afhankelijk van de zituren, de wensen en de bouw van de werknemer kan een goedkoop krukje worden gezocht. Ook zorgt een mooie en nette bureaustoel voor een goede uitstraling van uw werkomgeving. Goedkopekantoorinrichting.nl is voorzien van een ruim aanbod bureaustoelen in verschillende kleuren, maten en materialen. Zo is het assortiment onderander voor zien van verrijdbare krukken, werkplaatsstoelen, zadelkrukken en bijvoorbeeld een stahulp. 

Wat zijn de voordelen van een tweedehands kruk?

✔ Draagt bij aan een beter milieu
✔ A-merken voor een scherpe prijs
✔ Direct uit voorraad leverbaar
✔ Hoge kwaliteit
✔ 1 jaar garantie

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting? 

Koopt u een goedkoop krukje bij Goedkope Kantoorinrichting, dan profiteert u niet alleen van een lage prijs. Ook draagt u met het kopen van het meubilair bij aan een duurzamere economie. U geeft een kruk namelijk een tweede leven. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de krukken namelijk nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. Is de goedkope kruk toch versleten? Dan zullen wij proberen het meubilair te reconditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien. 

Heeft u vragen over een tweedehands kruk? 

Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!