Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Hoekbureaus

Filters
Open Filters Toon Verberg Filters

Richt uw kantoor voordelig én duurzaam in met een tweedehands hoekbureau in topconditie. De bureaus in ons assortiment zijn verstelbaar, zodat u altijd de perfecte zithouding kunt aannemen. Door te kiezen voor tweedehands draagt u bij aan een duurzame economie. Maximaliseer de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen, en minimaliseer waarde vernietiging. Verduurzaam nu uw kantoor en bespaar tot 75% op de nieuwprijs.

Een prettige werkplek ingericht met tweedehands hoekbureaus

Ons aanbod tweedehands hoekbureaus bestaat uit verschillende kleuren en maten. U vindt bladen van eiken, ahorn en meer. Als u een hele dag achter uw bureau moet zitten voor uw werk, dan kan het prettig zijn om af en toe te gaan staan. Een combinatie zitten en staan is daarbij ideaal. Onze bureaus zijn verstelbaar, zodat u altijd te perfecte zithouding kunt aannemen. Onze bureaus zijn ook voorzien van kabeldoorvoerdoppen. Hierdoor kunnen kabels eenvoudig weggewerkt worden en netjes door de kabeldoorvoerdoppen gehaald worden. Dit zorgt voor een overzichtelijk bureau, zonder de rommeligheid van de verschillende kabels.

Kies voor duurzaam

In ons aanbod vindt u hoekbureaus van A-merken. Het voordeel van A-merken is dat de materialen zo hoogwaardig zijn en onverwoestbaar lijken, dat deze bureaus jaren meegaan. Hierdoor zijn onze hoekbureaus uitstekend geschikt voor hergebruik. De aanschaf van gebruikte producten verlengen de levensduur van een product, waardoor er minder afval ontstaat. Door te kiezen voor tweedehands draagt u bij aan een duurzame economie. Topkwaliteit voor een scherpe prijs.

✔ Draagt bij aan een beter milieu
✔ A-merken voor een scherpe prijs
✔ Direct uit voorraad leverbaar
✔ Hoge kwaliteit
✔ 1 jaar garantie

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een hoekbureau?

Als u dagelijks aan uw bureau zit te werken, is het belangrijk dat dit bureau naar uw wens is. Zowel de stand van het bureau als het uiterlijk. Een goed bureau draagt bij aan een productieve werkomgeving, heeft een positieve invloed op de creativiteit en is vooral heel praktisch en nuttig. Er zijn een aantal onderdelen waar u op moet letten bij het kopen van een tweedehands hoekbureau:

Meet de ruimte waar het bureau komt te staan, zodat u precies weet wat de maximale afmeting van het bureau mag zijn. Neem hierbij ook de ruimte van de bureaustoel in gedachten. U moet genoeg ruimte hebben om de stoel naar voren en naar achteren te schuiven. Houd bij de diepte rekening met het feit dat u uw benen goed kwijt kunt en dat u niet te dicht op het beeldscherm komt te zitten.

Wat is de uitstraling die u wilt creëren in de kamer waar het hoekbureau komt te staan? Ga voor een eikenblad wanneer u houdt van een rustieke en robuuste uitstraling. Een bureau met een wit blad zorgt voor een rustige en moderne uitstraling. Voor een industriële uitstraling kunt u het beste kiezen voor een antraciet eikenblad.

Bedenk van tevoren of u een hoekbureau met of zonder doorvoerdop wilt hebben, dit geeft u aan bij het bestellen. Wanneer u ervoor kiest om een bureau met doorvoerdop te kopen, is het belangrijk om te bedenken waar deze geplaatst moet worden. De rechterkant, linkerkant, midden of zowel rechts als links. Geef het aan bij de bestelling van uw tweedehands hoekbureau en wij zorgen dat het voor u geregeld wordt.

Waarom kiezen voor Goedkope Kantoorinrichting

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Vaak zijn de gebruikte hoekbureaus nog in goede staat en zeker geschikt voor een tweede leven. De bureaus worden in originele staat hersteld zodat het niet nodig is om deze weg te gooien.

Bent u overtuigd van de voordelen van een tweedehands hoekbureau? Of wilt u ons aanbod eerst bekijken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Bij ons profiteert u van de snelle bezorging, de hoge kwaliteit en heeft u 1 jaar garantie op uw aankoop.

Bekijk ook:  
Zit/sta bureau Stoelen
Vergadertafels Kasten
Kantinetafels Design meubels
Bureaus Thuiswerkplek
Duo werkplekken Tuinkantoor
Bureaustoelen Directiestoelen
Vergaderstoelen Uitverkoop