Betaalmethoden

Het is mogelijk om op verschillende manieren uw bestelling te betalen bij Goedkopekantoorinrichting.nl. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

 

IDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 1. U bestelt een of meerdere producten;
 2. Kies iDEAL als betaalmethode;
 3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt;
 4. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank;
 5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld;
 6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed;
 7. U ontvangt een bevestiging van uw bank;
 8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
 9. We nemen contact met u op wanneer u de spullen kunt afhalen of wanneer we de spullen komen bezorgen (afhankelijk van de gekozen optie).

CREDIT CARD

Naast iDeal betalingen, is het bij ons ook mogelijk betalingen te voldoen met uw Credit Card. Snel een eenvoudig met een versleutelde verbinding. U betaalt geen extra transactiekosten als u wilt betalen met uw Credit Card.

Betalen met Credit Card doet u in een paar stappen:

 1. U bestelt een of meerdere producten;
 2. Kies MasterCard of Visa als betaalmethode;
 3. Volg de benodigde stappen om de betaling af te ronden;
 4. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
 5. We nemen contact met u op wanneer u de spullen kunt afhalen of wanneer we de spullen komen bezorgen (afhankelijk van de gekozen optie).

PAYPAL

Nog makkelijker online betalen. Als u beschikt over een PayPal account, kunt u bij ons gemakkelijk betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Dat is voortaan alles wat u nodig heeft. Betalen gaat vervolgens automatisch via uw eigen bankrekening of u stort saldo via iDEAL zodat u direct kan shoppen.

Betalen met PayPal doet u in een paar stappen:

 1. U bestelt een of meerdere producten;
 2. Kies PayPal als betaalmethode;
 3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw PayPal account in en ga verder;
 4. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
 5. We nemen contact met u op wanneer u de spullen kunt afhalen of wanneer we de spullen komen bezorgen (afhankelijk van de gekozen optie).

PINNEN BIJ AFLEVERING

Onze bezorgers beschikken over een mobiel pin apparaat. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid uw betaling aan de deur te voldoen. Let er op dat uw saldo op het moment van bezorging toereikend is voor het totale factuurbedrag.

FACTUURBASIS

U kunt ook zonder problemen spullen kopen bij ons die u uitgezocht heeft in de webshop en deze vervolgens op factuur wenst af te rekenen. Dit is bijvoorbeeld een goede optie als u aanvullend nog wat wilt afspreken omtrent aanvullende diensten zoals reinigen van stoelen of montage of als uw bedrijf er niet op ingericht is om meteen een online betaling te doen. We nemen dan even contact met u op en kunnen dan de laatste details met u bespreken en dit verwerken in de factuur. Op deze wijze zijn uw spullen wel al vast gereserveerd.

Betalen op factuurbasis doet u in een paar stappen:

 1. U kiest het gewenste product of de gewenste producten;
 2. Neem vervolgens per e-mail of telefonisch contact met ons op;
 3. Wij nemen de bestelling op en bespreken de (aanvullende) details met u.