Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Gebruikte kantoorinrichting

Gebruikte kantoorinrichting is een duurzame manier voor het inrichten van uw kantoor. Zeker voor het midden- en kleinbedrijf is gebruikte kantoorinrichting een interessante manier voor het inrichten van kantoor en bedrijfsruimte.

Waarom gebruikte kantoorinrichting?

Gebruikte kantoorinrichting is financieel een aantrekkelijke manier om uw kantoor in te richten. Kantoorinrichting wordt financieel namelijk veel sneller afgeschreven dan de werkelijke levensduur van de kantoorinrichting. Dit betekent dat veel bedrijven al nieuwe kantoorinrichting kopen terwijl het huidige kantoormeubilair nog in prima staat is. Hier zit uw voordeel.

Kwaliteit van gebruikte kantoorinrichting

Bij Goedkopekantoorinrichting.nl stellen we hoge eisen aan het gebruikte kantoormeubilair dat wij in ons assortiment opnemen. Alle meubels worden bij ontvangst grondig gecontroleerd op beschadigingen en slijtage. Indien wij bepaalde meubelstukken niet goedkeuren, worden deze apart verzameld. Afhankelijk van de conditie worden deze kantoormeubelen opnieuw gestoffeerd, gerepareerd of buiten de voorraad gelaten.

Gebruikte kantoorinrichting kopen

Bent u aan het overwegen gebruikte kantoorinrichting te kopen voor uw kantoor of bedrijfsruimte? In dat geval maakt u een duurzaam en voordelig besluit. Let er bij het kopen van gebruikte kantoorinrichting op dat er genoeg voorraad is voor het invullen van uw behoefte, het meubilair fysiek in goede staat is en of u na aanschaf bij problemen terug kunt komen bij de verkoper. Bij Goedkopekantoorinrichting.nl zijn deze drie punten dan ook vanzelfsprekend.

 

Bekijk ons assortiment tweedehands kantoormeubilair :

 

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van tweedehands kantoormeubilair voor uw kantoor? Bel onze klantenservice op 088 - 229 20 20 of stuur ons een e-mail op