Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Nieuw meubilair kopen? Ruil uw oude kantoormeubilair in bij ons!

Circufair

 

Pultrum Kantoormeubilair VOF ruilt zeker bij aanschaf van nieuw uw oude meubilair in. Alleen kunt u niet bij ons terecht voor nieuwe meubels zoals dat bij de meeste inrichters wel kan. We hebben in verband met de duurzaamheid een nieuw concept gelanceerd. Dit hebben gedaan om recht te doen aan het woord duurzaam en ervoor te gaan zorgen dat wij als bedrijf in de toekomst in ieder geval minder nieuwe meubelen verkopen en dus automatisch minder nieuwe grondstoffen nodig hebben in de toekomst.

Wat houdt dit concept precies in zult u wellicht denken? In een paar woorden het volgende. We hebben een selectie gemaakt van kwalitatief goede meubelen. Die in de basis al jaren langer meegaan dan de low-budget meubelen. Echter wat het meest bijzondere aan dit concept is dat er op alle meubelen 10 jaar standaard garantie zit én na deze 10 jaar de geweldige service blijft maar u alleen betaald voor de kapotte onderdelen. Dus stel een zitting is gescheurd, dan wordt de stoel gerepareerd binnen 5 dagen en u krijgt alleen een rekening van de zitting. Op deze wijze blijven de meubels altijd in een top conditie en komt de reden om de meubels te gaan vervangen niet om de hoek kijken. Samen zorgen we voor de meubels en zorgen we dat u in principe nooit meer het hele inventaris hoeft te vervangen.

In het kort! Mooie duurzame kantoormeubelen met de geweldige service die u van ons gewend bent. Kijk voor meer informatie op www.circufair.nl of stuur een mail naar info@circufair.nl.