Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Kantoor inrichten doe je voordelig bij Goedkopekantoorinrichting.nl!

Voordelig kantoor inrichten

Uw kantoor inrichten is de specialiteit van Goedkopekantoorinrichting.nl. Dagelijks verzorgen wij adviezen en leveringen van nieuwe kantoorinrichtingen en meubilair voor diverse klanten door geheel Nederland. Wij adviseren u graag op het gebied van kantoor inrichten. Met onze grote voorraad gebruikt en soms ook nieuw kantoormeubilair zijn wij tevens in staat uw kantoor duurzaam en representatief in te richten.

Kantoor inrichten: Waar moet ik op letten?

Het bureau

Tijdens het kantoor inrichten is het belangrijk dat u rekening houdt met de juiste hoogte van het bureau. Indien er meerdere werknemers aan hetzelfde bureau werken kunt u overwegen een in hoogte verstelbaar bureau aan te schaffen. In hoogte verstelbare bureau's zijn vaak eenvoudig in hoogte te verstellen door een slinger aan de onderkant van het bureaublad. Naast de hoogte van uw bureau is het de moeite waard een keuze te maken tussen stalen en houten bureaubladen, ieder met zijn eigen eigenschappen. Afhankelijk van de kantoorfunctie en het aantal medewerkers per kantoor kunt u verder kiezen uit duo-werkplekken, hoekbureau's en directiebureaus.

Bekijk ons assortiment bureau's en tafels.

De bureaustoel

De bureaustoel is wellicht het belangrijkste meubel in het kantoor. De bureaustoel moet ervoor zorgen dat u in de juiste positie kunt zitten voor uw werkzaamheden. Een goede zithouding voorkomt nek- en rugklachten en zorgt voor een goede arbeidsproductiviteit. Of dit nu adminstratief werk, computer werk of andersoortig werk is. Er zijn veel verschillende soorten bureaustoelen op de markt, waarbij het belangrijk is te kiezen voor kwaliteit. Een goede bureaustoel is in hoogte en zitdiepte verstelbaar en heeft daarnaast eventueel ook verstelbare arm- en rugleuningen. Wilt u zeker zijn van een goede bureaustoel? Kies dan een stoel met NPR normering. Met een NPR stoel bent u verzekerd van het feit dat de stoel voldoet aan alle richtlijnen en normeringen die er in Nederland zijn.

Bekijk ons aanbod aan bureaustoelen.

Opbergen

Het kiezen van de juiste opbergkasten is essentieel tijdens het kantoor inrichten. Door een combinatie van de juiste opbergmogelijkheden bespaart u kantoorruimte en ziet uw kantoor er opgeruimd uit. De meeste kantoren worden ingericht met zo genoemde rolluikkasten en ladeblokken. De rolluikkasten, of archiefkasten, bieden veel ruimte en opslag achter gesloten deuren. De rolluikkasten zijn in te richten met legplanken of dossierladen. Een ladeblok kunt u eenvoudig naast of onder een bureau plaatsen. Door het ladeblok naast uw bureau te plaatsen creëert u op een slimme manier extra bureau ruimte.

Bekijk onze kasten en ladeblokken.

Kantoor inrichten met gebruikt kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair is bij Goedkopekantoorinrichting.nl onze specialiteit. Wekelijks kopen wij de inrichting van zowel grote als kleine kantoren op. Onze medewerkers controleren de binnenkomende werkplekken nauwkeurig op eventuele beschadigingen en mankementen. Alleen het beste kantoormeubilair wordt toegevoegd aan ons assortiment. Dit garandeert een representatieve collectie aan kantoormeubilair. Doordat wij gehele werkplekken tegelijk opkopen kunt u bij ons uw kantoor volledig en professioneel laten inrichten.