Binnen 1 week geleverd
Verzending vanaf €35 per bestelling
Bestel als gast
Account
  • Account
  • Account aanmaken
Winkelwagen

Thuiswerkplek

Filters
Open Filters ShowHide Filters

Bent u opzoek naar een thuiswerkplek? Wij hebben een aantal sets tweedehands thuiswerkplekken samengesteld die eenvoudig te (de-)monteren zijn en bijzonder gunstig geprijsd. Deze set zijn snel leverbaar en u kunt bij wijze van morgen al op een fatsoenlijke thuiswerkplek zitten te werken die voldoet aan de gestelde ARBO normen. Of het nu gaat om een bureau, bureaustoel of juist handige opbergmogelijkheden zoals een roldeurkast of ladeblok. Door te kiezen voor tweedehands draagt u tevens bij aan een duurzame economie.

Een tweedehands thuiswerkplek is duurzaam en goedkoop

Bij Goedkope Kantoorinrichting doen wij ons uiterste best om te zorgen dat er zo weinig mogelijk kantoormeubilair ongebruikt achtergelaten wordt. Kiezen voor een tweedehands thuiswerkplek is niet alleen profiteren van een scherpe prijs, maar ook kiezen voor duurzaamheid! Vaak zijn de tweedehands werkplekken nog in zeer goede staat. Is de werkplek toch versleten? Dan proberen wij het meubilair te re-conditioneren, zodat het niet nodig is het om het meubelstuk weg te gooien. De duurzame economie is bedoeld om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren.

Thuiswerkplek inrichten

Een thuiswerkplek inrichten, hoe doet u dat? Werken op kantoor is natuurlijk heel anders dan thuis werken. Bij een thuiswerkplek is het belangrijk dat u niet te snel afgeleid wordt door factoren om u heen. Zorg er daarom voor dat u, wanneer dit mogelijk is, een aparte ruimte hebt die u inricht als werkruimte. Op die manier houdt u werk en thuis gescheiden. Het is belangrijk om deze plekken te scheiden om zo rust te creëren. Een lange werkdag moet u kunnen afsluiten door naar huis te gaan. Heeft u een thuiswerkplek ingericht in de woonkamer, dan is de kans groot dat u de werkdag niet helemaal af kunt sluiten. Kan dit niet anders, omdat u geen aparte ruimte heeft? Een thuiswerkplek inrichten met een scheidingswand kan ook nog een oplossing zijn.


Het is belangrijk om ook tijdens het thuiswerken ergonomisch verantwoord te werken. Wanneer lang achterelkaar wordt gewerkt is het belangrijk om de thuiswerkplek goed in te richten. Bij ergonomisch thuiswerken is het belangrijk om verstelbare kantoormeubelen aan te schaffen. Een ergonomisch bureau dat in hoogte verstelbaar is en een ergonomische bureaustoel dat verstelbaar is in hoogte van verschillende onderdelen, zoals het zitgedeelte maar ook de hoofdsteun en armleuningen. Met een goed instelbare bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau kunnen lichamelijke klachten als nekpijn en rugpijn worden voorkomen. Werk volgens de ARBO normen en kies ook voor een goede ergonomische thuiswerkplek. Een gezonde zithouding houdt de arbeidsproductiviteit op pijl.

Thuiswerkplek 'huren'

Wilt u niet direct een thuiswerkplek aanschaffen? Dan kunt u ook een thuiswerkplek huren. We vragen dan éénmalig om een kleine bijdrage. U kunt de werkplek dan in de eerste instantie voor 6 maanden huren. Mocht langer wenselijk zijn dan is dat uiteraard mogelijk. De werkplekken die u kunt lenen zijn niet alleen de producten op deze pagina maar in principe kan elke bureaustoel en elk bureau daarvoor gebruikt worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u vragen over onze tweedehands thuiswerkplekken?

Wilt u ons aanbod tweedehands thuiswerkplekken eerst bekijken? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw thuiswerkplek. We zijn per mail bereikbaar op info@goedkopekantoorinriching.nl en op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088 - 229 20 20. Wij beantwoorden uw vragen graag en zien u graag terug in onze showroom!

Bekijk ook:

Bijzettafels Stoelen
Vergadertafels Kasten
Kantinetafels Design meubels
Zit/sta bureaus Bureaus
Duo werkplek Tuinkantoor
Hoekbureaus Uitverkoop